Home » Invatamant » Doar șase promovați după contestații!

Doar șase promovați după contestații!

de Roxana NĂSTASĂ

Ieri, au fost afișate rezultatele finale la Evaluarea Națională. Doar șase elevi din județ au putut zâmbi că au trecut examenul în urma contestațiilor.

Este vorba de un elev de la Codăești, unul din comuna Vutcani, unul din Zorleni, unul din Buda, unul de la Școala „Mihail Sadoveanu” din Vaslui și unul de la Școala „George Tutoveanu” din Bârlad. Cel din Vaslui era singurul din școală care picase examenul, reușita lui aducând un procent de promovabilitate de 100% școlii unde a învățat.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului Școlar Județean (ISJ) Vaslui, la matematică, din cele 92 de contestații depuse, 35 au fost mărite, celelalte rămânând neschimbate, niciuna nefiind micșorată. La limba română, din cele 192 de contestații depuse, 17 au fost micșorate, 39 mărite, iar restul au rămas neschimbate.

Față de anul trecut, elevii au considerat subiectele mult mai ușoare, astfel că anul acesta șase elevi au reușit să obțină nota 10, spre deosebire de anul trecut când doar unul a reușit această performanță.

de Roxana NĂSTASĂ Ieri, au fost afișate rezultatele finale la Evaluarea Națională. Doar șase elevi din județ au putut zâmbi că au trecut examenul în urma contestațiilor. Este vorba de un elev de la Codăești, unul din comuna Vutcani, unul din Zorleni, unul din Buda, unul de la Școala „Mihail Sadoveanu” din Vaslui și unul de la Școala „George Tutoveanu” din Bârlad. Cel din Vaslui era singurul din școală care picase examenul, reușita lui aducând un procent de promovabilitate de 100% școlii unde a învățat. Potrivit reprezentanților Inspectoratului Școlar Județean (ISJ) Vaslui, la matematică, din cele 92 de contestații depuse,…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile