Home » Social » Vasluiul sub lupă – Loc de parcare ad-hoc în mijlocul străzii

Vasluiul sub lupă – Loc de parcare ad-hoc în mijlocul străzii

de Marian MOCANU

Penuria de locuri de parcare din municipiul Vaslui, ca urmare a creșterii exponențiale a vehiculelor este binecunoscută. Unii șoferi cu inițiativă profită de orice loc liber, chiar dacă este pe spațiul verde sau chiar pe benzile de circulație aflate în reabilitare.

Este cazul spațiului dintre cele două căi de circulație din fața Finanțelor Publice, devenit în ultimul timp loc de parcare. Nu conterează nici măcar faptul că șmecherii care parchează acolo travesează strada pe loc nepermis, trecerea de pietoni fiind la câțiva metri depărtare, dar nici faptul că, la doar câțiva metri, între Tribunal și Finanțele Publice, este o parcare care nu este ocupată în totalitate. Important este ca persoane pline de importanță să-și rezolve problemele cât mai repede, profitând de faptul că, aflată în plin proces de reabilitare, în Crucea Gării încă nu au fost instalate toate semnele de circulație. Și, cum obiceiurile rele prind repede, nu ar fi de mirare ca, în curând, circulația pe arterele importante să fie strangulată de mașinile parcate te miri unde. De altfel, nu ar fi o noutate pentru municipiul Vaslui. A se vedea strada Mihail Kogălniceanu!

de Marian MOCANU Penuria de locuri de parcare din municipiul Vaslui, ca urmare a creșterii exponențiale a vehiculelor este binecunoscută. Unii șoferi cu inițiativă profită de orice loc liber, chiar dacă este pe spațiul verde sau chiar pe benzile de circulație aflate în reabilitare. Este cazul spațiului dintre cele două căi de circulație din fața Finanțelor Publice, devenit în ultimul timp loc de parcare. Nu conterează nici măcar faptul că șmecherii care parchează acolo travesează strada pe loc nepermis, trecerea de pietoni fiind la câțiva metri depărtare, dar nici faptul că, la doar câțiva metri, între Tribunal și Finanțele Publice,…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile