Home » Monden » Viața de prințesă abia acum începe! Moni s-a mutat în palatul din Malibu

Viața de prințesă abia acum începe! Moni s-a mutat în palatul din Malibu

Monica Gabor locuiește, de câteva săptămâni, în luxoasa vilă pe care iubitul său a cumpărat-o, în urmă cu un an, cu 4 milioane de dolari.

De mai bine de trei ani, Monica trăiește visul american, grație iubitului său miliardar, Mr Pink. Românca se plimbă în mașini de lux, participă la petreceri exclusiviste și, de ceva timp, își amintește și de perioada în care stătea la Izvorani și se relaxa la piscină, în aer liber.

Mai precis, păstrând proporțiile, Moni s-a mutat din nou la vilă, dar în Malibu, lângă Los Angeles. Proprietatea îi aparține lui Mr Pink, care, în urmă cu nici un an, dădea patru milioane de dolari pentru ca Moni să se bucure acum de luxul ce o înconjoară.

Deși iubita lui stă acum mai mult în Malibu, chinezul plătește în continuare chirie pentru apartamentul de fițe din Los Angeles, în care a locuit românca. Asta pentru că, atunci când miliardarul asiatic este plecat, Moni preferă să se întoarcă la… bloc.

Sursa: libertatea.ro

Monica Gabor locuiește, de câteva săptămâni, în luxoasa vilă pe care iubitul său a cumpărat-o, în urmă cu un an, cu 4 milioane de dolari. De mai bine de trei ani, Monica trăiește visul american, grație iubitului său miliardar, Mr Pink. Românca se plimbă în mașini de lux, participă la petreceri exclusiviste și, de ceva timp, își amintește și de perioada în care stătea la Izvorani și se relaxa la piscină, în aer liber. Mai precis, păstrând proporțiile, Moni s-a mutat din nou la vilă, dar în Malibu, lângă Los Angeles. Proprietatea îi aparține lui Mr Pink, care, în urmă…

Review Overview

About Mihai Vasile

x

Check Also

6 lucruri pe care le poți face în 5 minute pentru a-ți îmbunătăți sănătatea

Schimbările mici sunt cheia succesului, iar aceste lucruri pe ...

9 semne că trebuie să închei o prietenie toxică

Nu are rost să păstrezi în viața ta oameni ...

iScream aduce un cocktail perfect de vară prin piesa Stand by me

Vara începe cu ritmuri de funk și o infuzie ...