Home » Invatamant » „Bimbo” și Delia Frunză, premiați la Balaton

„Bimbo” și Delia Frunză, premiați la Balaton

de Mihaela NICULESCU

Trupa de dans „Bimbo”, reprezentanta Clubului Copiilor „Spiru Haret” din Bârlad, s-a întors victorioasă din Ungaria, de la un concurs european de dans, aflat la a VI-a ediție. Competiția „Stage Dance European Championship” a fost dură, dar bârlădenii au obținut două medalii de aur, un premiu I, un premiu II și un premiu special.

Concursul, desfășurat la Balatonfüred, a reunit peste 750 de participanți din țări europene, dar și din China. Artiștii au evoluat pe scenă în funcție de vârstă dar și de nivelul de pregătire – categoria A, dedicată profesioniștilor, la care au concurat și dansatorii bârlădeni și categoria B, dedicată amatorilor.

„Mă bucur că am obținut atâtea diplome și medalii. La individual, Delia Frunză, care a dansat belly dance impecabil, a obținut medalia de aur, iar la hip-hop, trupa Bimbo a luat, de asemenea, aurul. Pentru vals am obținut premiul I cu aceeași trupă, iar la show dance, premiul al II-lea. Precizez că, la acest concurs de muzică și dans, se oferă medalii de aur, argint și bronz și șapte premii, de la I la VII. Sunt mândră că, din trei reprezentanți din România, prezenți în concurs, Bârladul a obținut cele mai multe cupe și medalii.”, a declarat Monica Moraru, instructoarea trupei de dans.

Monica Moraru a ținut să precizeze că trupa „Bimbo” a obținut, pentru întreaga prestație, premiul special al juriului. Încrederea cu care au evoluat pe scenă micuții dansatori (categoria până în 10 ani), dar și adolescenta Delia Frunză, a fost dată și de prezența în juriul concursului a vasluiencei Iulia Dohotaru, arbitru național de dans, care i-a sprijinit moral pe talentații dansatori.

Concursul s-a desfășurat în perioada 23-28 iunie și a fost un show permanent în care s-a dansat 12 ore pe zi. Dansatorii bârlădeni, alături de instructoarea lor, speră ca la anul să obțină numai aur și argint la această competitție.

de Mihaela NICULESCU Trupa de dans „Bimbo”, reprezentanta Clubului Copiilor „Spiru Haret” din Bârlad, s-a întors victorioasă din Ungaria, de la un concurs european de dans, aflat la a VI-a ediție. Competiția „Stage Dance European Championship” a fost dură, dar bârlădenii au obținut două medalii de aur, un premiu I, un premiu II și un premiu special. Concursul, desfășurat la Balatonfüred, a reunit peste 750 de participanți din țări europene, dar și din China. Artiștii au evoluat pe scenă în funcție de vârstă dar și de nivelul de pregătire - categoria A, dedicată profesioniștilor, la care au concurat și dansatorii…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: