Home » Sport » Cercul de karting Bârlad a urcat pe podium!

Cercul de karting Bârlad a urcat pe podium!

de Răzvan CĂLIN

La sfârșitul săptămânii trecute, Cercul de Karting de la Clubul Copiilor ”Spiru Haret” Bârlad a reușit o evoluție foarte bună la Concursul Național de Karting Școlar ”Cupa Carașului”, care s-a desfășurat la Reșița, în județul Caraș – Severin.

Micii piloți bârlădeni au reușit să urce pe podium, ocupând locul III și implicit medalia de bronz în clasmenentul pe echipe. De asemeni, la individual s-a remarcat Onel Cosmin care s-a clasat pe locul I la categoria Kadet (80 cc).Vasile Bîgu – locul VI la categoria Mini, iar locurile VI și VIII la categoria PUFO au fost adjudecate de piloții Bogdan Petru Burlibașa și Mihnea Cosmin Oprea.

„Datorită locurilor obținute de toți piloții, am reușit să urcăm în clasamentul general pe echipe și să fim propulsați pe podium. Pentru noi, locul I la categoria Kadet (care este o categorie mare penntru și cu piloți experimentați) și locul III pe echipe reprezintă cea mai bună clasare de când participăm la acest campionat. Asta ne demonstrează că suntem pe drumul cel bun și sperăm la rezultate și mai bune pe viitor. Important este că am reușit împreună cu părinții copiilor să construim o echipă competitivă, în ciuda posibilităților reduse de care dispunem”, ne-a declarat Marius Gîmbuță, antrenorul Cercului de Karting Bârlad.

de Răzvan CĂLIN La sfârșitul săptămânii trecute, Cercul de Karting de la Clubul Copiilor ”Spiru Haret” Bârlad a reușit o evoluție foarte bună la Concursul Național de Karting Școlar ”Cupa Carașului”, care s-a desfășurat la Reșița, în județul Caraș - Severin. Micii piloți bârlădeni au reușit să urce pe podium, ocupând locul III și implicit medalia de bronz în clasmenentul pe echipe. De asemeni, la individual s-a remarcat Onel Cosmin care s-a clasat pe locul I la categoria Kadet (80 cc).Vasile Bîgu - locul VI la categoria Mini, iar locurile VI și VIII la categoria PUFO au fost adjudecate de…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Razvan Calin

%d blogeri au apreciat: