Home » Social » „Noaptea Europeană a Muzicii Clasice", în Centrul Civic

„Noaptea Europeană a Muzicii Clasice", în Centrul Civic

de Roxana NĂSTASĂ

Diseară, vasluienii vor avea parte de un concert de muzică clasică. Consiliul Județean Vaslui, Centrul de Informare Europe Direct Vaslui, Primăria Municipiului Vaslui, Consiliul Local Vaslui și Centrul Județean Pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Vaslui, îi invită pe cetățenii orașului la concertul din ciclul “Noaptea Europeană a Muzicii Clasice”.

Acțiunea are ca obiective promovarea valorilor europene și comemorarea domnitorului Ștefan cel Mare. Evenimentul se va desfășura în Centrul Civic al Municipiului Vaslui, timp de două ore, începând cu ora 19.30 cu participarea specială a interpreților Alexandru Cantea, Costel Enea, Daniel Macarov, Rareș Trufia și a ansamblurilor muzicale Corala “Fantasia” și Cvartetul “Colosseum”.

În situația în care vremea nu va fi favorabilă, concertul va fi susținut la Casa de Cultură a Sindicatelor „Constantin Tănase” Vaslui, începând cu aceeași oră.

„Noaptea Europeană a Muzicii Clasice” reprezintă un eveniment amplu, format din șapte concerte de muzică clasică, organizate în perioada 2 iunie – 2 iulie 2015, de către toate centrele Europe Direct din Regiunea de Nord Est – Bacău, Botoșani, Comănești, Iași, Piatra Neamț, Suceava și Vaslui.

de Roxana NĂSTASĂ Diseară, vasluienii vor avea parte de un concert de muzică clasică. Consiliul Județean Vaslui, Centrul de Informare Europe Direct Vaslui, Primăria Municipiului Vaslui, Consiliul Local Vaslui și Centrul Județean Pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Vaslui, îi invită pe cetățenii orașului la concertul din ciclul “Noaptea Europeană a Muzicii Clasice”. Acțiunea are ca obiective promovarea valorilor europene și comemorarea domnitorului Ștefan cel Mare. Evenimentul se va desfășura în Centrul Civic al Municipiului Vaslui, timp de două ore, începând cu ora 19.30 cu participarea specială a interpreților Alexandru Cantea, Costel Enea, Daniel Macarov, Rareș Trufia și a ansamblurilor…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile