Home » Sport » O nouă o victorie!

O nouă o victorie!

de Răzvan CĂLIN

Echipa Under 16 a CSS Bârlad a obținut o nouă victorie la turneul final al Campionatului Național.

Miercuri seara, echipa de rugby „Under 16” a Clubului Sportiv Școlar (CSS) Bârlad a reușit să-și treacă în cont o nouă victorie în cadrul turneului final al Campionatului Național, competiție care se desfășoară la Năvodari în perioada 28 iunie – 5 iulie. Meciul s-a disputat de la ora 19 și juniorii bârlădeni au dat piept cu cei de la LPS „Dinicu Golescu” București, pe care au reușit să-i învingă cu scorul de 33 – 9.

„Sunt bucuros că băieții au reușit să facă iarăși un joc foarte bun. Au jucat bine, cu ambiție și asta s-a văzut. Cu fiecare victorie care o obținem ne apropiem tot mai mult de podium. Sperăm să ajungem cât mai sus, dar în același timp realizăm că mai avem de jucat meciuri, iar adversarii sunt puternici și valoroși. Oricum, sperăm ca la final să plecăm de la această competiție cu capul sus”, ne-a declarat Ioan Harnagea, directorul CSS Bârlad.

Vineri, 2 iulie, de la ora 18, juniorii de la CSS Bârlad vor evolua contra echipei CSS Pantelimon București.

de Răzvan CĂLIN Echipa Under 16 a CSS Bârlad a obținut o nouă victorie la turneul final al Campionatului Național. Miercuri seara, echipa de rugby „Under 16” a Clubului Sportiv Școlar (CSS) Bârlad a reușit să-și treacă în cont o nouă victorie în cadrul turneului final al Campionatului Național, competiție care se desfășoară la Năvodari în perioada 28 iunie - 5 iulie. Meciul s-a disputat de la ora 19 și juniorii bârlădeni au dat piept cu cei de la LPS „Dinicu Golescu” București, pe care au reușit să-i învingă cu scorul de 33 - 9. „Sunt bucuros că băieții au…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Razvan Calin

%d blogeri au apreciat: