Home » Administratie » Primăria Municipiului Bârlad – Precizare

Primăria Municipiului Bârlad – Precizare

In vederea unei mai bune informari a cetatenilor municipiului Barlad aducem la cunostinta faptul ca, Consiliul Local Barlad a aprobat in bugetul local din anul 2015 finantarea necesara intocmirii unui proiect tehnic intitulat „Modernizare fantani arteziene Piata Victoriei”,proiect care are drept scop imbunatatirea aspectului peisagistic si a microclimatului din zona centrala a orasului.

Deoarece, pana la realizarea acestei lucrari este necesara parcurgerea unor etape obligatorii, Primaria Barlad a dispus punerea in functiune a fantanilor in luna aprilie 2015 ,dupa ce in prealabil s au efectuat o serie de lucrari de reparatii si intretinere a acestora.

Lunar aceste fantani sunt spalate si periodic sunt ecologizate si clorinate .

Temperaturile ridicate din timpul verii favorizeaza o dezvoltare mai rapida a microorganismelor acvatice ceea ce genereaza un disconfort minim pentru cetatenii care frecventeaza zona.

In vederea unei mai bune informari a cetatenilor municipiului Barlad aducem la cunostinta faptul ca, Consiliul Local Barlad a aprobat in bugetul local din anul 2015 finantarea necesara intocmirii unui proiect tehnic intitulat „Modernizare fantani arteziene Piata Victoriei”,proiect care are drept scop imbunatatirea aspectului peisagistic si a microclimatului din zona centrala a orasului. Deoarece, pana la realizarea acestei lucrari este necesara parcurgerea unor etape obligatorii, Primaria Barlad a dispus punerea in functiune a fantanilor in luna aprilie 2015 ,dupa ce in prealabil s au efectuat o serie de lucrari de reparatii si intretinere a acestora. Lunar aceste fantani sunt spalate…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

One comment

  1. Dezvoltarea mai rapida a microorganismelor genereaza un disconfort minim pentru cetateni ??? Si atunci ce genereaza un disconfort maxim ? Iar e Nituc de servici …

%d blogeri au apreciat: