Home » Justitie » Hoț de meserie

Hoț de meserie

de Marian MOCANU

Un tânăr în vârstă de 20 de ani, din Muntenii de Jos, a fost arestat preventiv pentru comiterea, în doar o lună, a trei furturi, toate pe raza municipiului Vaslui. Tânărul nu avea preferințe, furând orice, de la biciclete, la banii din automatele de cafea din oraș.

Polițiștii vasluieni au reținut un tânăr de 20 ani, din comuna Muntenii de Jos, bănuit de comiterea a trei infracțiuni de furt. Sebastian P. dădea loviturile departe de casă, respectiv în municipiul Vaslui. După ce a furat, forțând sistemul antifurt o bicicletă din scara unui bloc din oraș, probabil pentru a avea cu ce se deplasa din Muntenii de Jos până la Vaslui, individul a continuat seria furturilor. El a pus ochii pe automatele de cafea din exteriorul magazinelor, pe care le credea pline de bani. Într-o noapte, Sebastian P. a spart două astfel de automate de cafea, din care a furat imensa sumă de… 31 lei, în timp ce pagubele provocate în urma distrugerilor s-au ridicat la circa 2.000 lei.

Identificat de polițiștii de la Investigații criminale, tânărul a fost reținut inițial pentru 24 ore, ulterior magistrații Judecătoriei Vaslui dispunând față de acesta luarea măsurii preventive a controlului judiciar.

de Marian MOCANU Un tânăr în vârstă de 20 de ani, din Muntenii de Jos, a fost arestat preventiv pentru comiterea, în doar o lună, a trei furturi, toate pe raza municipiului Vaslui. Tânărul nu avea preferințe, furând orice, de la biciclete, la banii din automatele de cafea din oraș. Polițiștii vasluieni au reținut un tânăr de 20 ani, din comuna Muntenii de Jos, bănuit de comiterea a trei infracțiuni de furt. Sebastian P. dădea loviturile departe de casă, respectiv în municipiul Vaslui. După ce a furat, forțând sistemul antifurt o bicicletă din scara unui bloc din oraș, probabil pentru a avea…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: