Home » Invatamant » Trei elevi de nota 10

Trei elevi de nota 10

de Roxana NĂSTASĂ

Trei elevi din județ au reușit performanța să aibă media de admitere la liceu 10. Mihai Alexandru Apostu, Elena Diana Blăniță și Mălina Gându Găbăroi sunt cei care, pe parcursul a patru ani nu au avut nici măcar o medie de nouă, ci numai de zece. Ei nu s-au lăsat mai prejos nici la examenul de Evaluare Națională, unde au obținut tot media 10.

Mihai Alexandru Apostu este de la Colegiul Național „Gheorghe Roșca Codreanu” Bârlad, Elena Diana Blăniță de la Școala „Iorgu Radu” Bârlad și Mălina Gându Găbăroi de la Școala „Constantin Parfene” Vaslui. Ei au avut în clasele V-VIII numai medii de zece, iar la Evaluare Națională au obținut tot 10. De asemenea, anul acesta, potrivit ierarhiei publicate pe site-ul Inspectoratului Județean Vaslui, 502 elevi au medii de admitere între 9 și 9,99, din aceștia 185 având medii peste 9,50. La polul opus, 659 de elevi pot fi admiși în liceu cu medii sub 5,00.

de Roxana NĂSTASĂ Trei elevi din județ au reușit performanța să aibă media de admitere la liceu 10. Mihai Alexandru Apostu, Elena Diana Blăniță și Mălina Gându Găbăroi sunt cei care, pe parcursul a patru ani nu au avut nici măcar o medie de nouă, ci numai de zece. Ei nu s-au lăsat mai prejos nici la examenul de Evaluare Națională, unde au obținut tot media 10. Mihai Alexandru Apostu este de la Colegiul Național „Gheorghe Roșca Codreanu” Bârlad, Elena Diana Blăniță de la Școala „Iorgu Radu” Bârlad și Mălina Gându Găbăroi de la Școala „Constantin Parfene” Vaslui. Ei au…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: