Home » Social » Un bioenergoterapeut din Bârlad se conectează la Divinitate pentru Cotabiță

Un bioenergoterapeut din Bârlad se conectează la Divinitate pentru Cotabiță

de Mihaela NICULESCU

* De când celebrul artist s-a îmbolnăvit, în fiecare zi bioenergoterapeutul bârlădean Ion Dulcă se conectează la energiile pozitive ale Universului împreună cu alți parapsihologi din țară și se roagă pentru însănătoșirea acestuia.

Gabriel Cotabiță a câștigat pariul cu viața. După ce a suferit un stop cardio-respirator, care l-ar fi putut ucide sau lăsa cu sechele grave, îndrăgitul cântăreț se reface fizic și psihic mult mai rapid decât au crezut medicii. În opinia lui Ion Dulcă, un cunoscut bionergoterapeut din Bârlad, acest lucru se datorează și faptului că artistul are o vibrație spirituală înaltă care face ca energiile pozitive să fie accesate mai ușor.
„Sunt convins că îndrăgitul cântăreț a depășit marea cumpănă a vieții lui datorită credinței în Dumnezeu. Cotabiță este un om foarte credincios și asta a contat. A mai contat și faptul că este un cunoscător și chiar practicant al terapiilor complementare gen Reiki și reîncărcare bioenergetică. Este o persoană atrasă de ezoterism, care a studiat literatura de gen”, ne-a declarat Dulcă.
Dulcă a mai spus că revenirea incredibilă a artistului s-ar datora și energiilor pozitive cu care a fost înconjurat zi de zi, în special de fetele și mama sa. Printre cei care l-au ajutat sunt și mulți bioenergoterapeuți și parapsihologi.
„Am convenit împreună cu alți colegi să ne conectăm zilnic, între 21 și 21.30, la astral și să ne rugăm, așa cum facem pentru toți pacienții, dar în mod special pentru Gabriel Cotabiță, un spirit înalt. Acest interval orar este potrivit, axa Pământului se află într-o poziție stabilă și există o încărcătură energetică dată de slujbele de seară ale călugărilor și preoților din mănăstiri”, a mai spus Ion Dulcă.
Bioenergeticianul a ținut să precizeze că Gabriel Cotabiță își va reveni și va cânta din nou. Măsurătorile bioenergeticienilor sunt în acord cu concluziile medicilor. La sfârșitul acestui an, cântărețul va fi recuperat în așa fel încât va putea susține un efort fizic mediu.
Practicanții terapiilor alternative spun că omenirea a intrat, de anul acesta, în era luminoasă, o perioadă care va dura până în 2035, în care energiile pozitive vor câștiga în fața celor negative, vor fi eradicate multe boli, iar oamenii vor urca pe o treaptă spirituală superioară.

de Mihaela NICULESCU * De când celebrul artist s-a îmbolnăvit, în fiecare zi bioenergoterapeutul bârlădean Ion Dulcă se conectează la energiile pozitive ale Universului împreună cu alți parapsihologi din țară și se roagă pentru însănătoșirea acestuia. Gabriel Cotabiță a câștigat pariul cu viața. După ce a suferit un stop cardio-respirator, care l-ar fi putut ucide sau lăsa cu sechele grave, îndrăgitul cântăreț se reface fizic și psihic mult mai rapid decât au crezut medicii. În opinia lui Ion Dulcă, un cunoscut bionergoterapeut din Bârlad, acest lucru se datorează și faptului că artistul are o vibrație spirituală înaltă care face ca…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Simona Vasile

One comment

  1. a inebunit lupul !! o ia lumea razna din cauza caldurii

%d blogeri au apreciat: