Home » Sanatate » Ambulanțierii, pregătiți pentru caniculă

Ambulanțierii, pregătiți pentru caniculă

de Roxana NĂSTASĂ

Temperaturile ridicate au pus ambulanțierii vasluieni în gardă. Aceștia sunt pregătiți în perioada ce vine să facă față solicitărilor cauzate de temperaturile ridicate ce urmează, potrivit avertizărilor meteorologice. În acest sens, în toate stațiile din județ, conducerea Serviciului Județean de Ambulanță (SAJ) Vaslui, a transmis informări referitoare la modul în care trebuie acționat în astfel de situații.

„Avem multe solicitări în general, însă din cauza căldurii încă nu. Sperăm nici să nu fie. Au apărut avertizări de cod galben, cod portocaliu și suntem pregătiți. Sistăm activitatea pe compartimentul transport și ne axăm pe urgențele medicale, pentru a avea suficiente resurse în cazul în care va fi nevoie să intervenim la unele persoane afectate de temperaturile ridicate. Avem resurse suficiente, personal instruit, medicamente, deci suntem pregătiți”, a declarat Aurora Popa, managerul SAJ Vaslui.

Potrivit meteorologilor, astăzi, intră în vigoare Codul Galben de caniculă, iar temperaturile maxime vor atinge frecvent 35-37 de grade.

de Roxana NĂSTASĂ Temperaturile ridicate au pus ambulanțierii vasluieni în gardă. Aceștia sunt pregătiți în perioada ce vine să facă față solicitărilor cauzate de temperaturile ridicate ce urmează, potrivit avertizărilor meteorologice. În acest sens, în toate stațiile din județ, conducerea Serviciului Județean de Ambulanță (SAJ) Vaslui, a transmis informări referitoare la modul în care trebuie acționat în astfel de situații. „Avem multe solicitări în general, însă din cauza căldurii încă nu. Sperăm nici să nu fie. Au apărut avertizări de cod galben, cod portocaliu și suntem pregătiți. Sistăm activitatea pe compartimentul transport și ne axăm pe urgențele medicale, pentru a…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: