Home » Justitie » „Luță Agresorul” a fost închis

„Luță Agresorul” a fost închis

de Marian MOCANU

Ionuț Zaharia, tânărul în vârstă de 22 de ani care a fost condamnat definitiv la 10 ani de închisoare pentru că și-a înjunghiat mama „frumos, elegant, cât de cât”, a fost prins de polițiști. Cel poreclit „Luță Agresorul” își va ispăși pedeapsa la Penitenciarul de Maximă Siguranță Iași.

luta agresorul (1)Ieri dimineață, în fața sediului Inspectoratului de Poliție a Județului Vaslui a fost jale mare: rudele lui Ionuț Zaharia, poreclit „Luță Agresorul”, l-au petrecut cu bocete și lacrimi pe acesta la plecarea spre locul de detenție.

Condamnat definitiv la 10 ani de închisoare cu suspendare pentru că și-a înjunghiat la beție mama și unchiul, Luță a fost prins de polițiști chiar lângă sediul IPJ Vaslui. Acesta intrase într-un magazin de peste drum să-și cumpere țigări, când a fost identificat și prins de polițiștii vasluieni. De altfel, aceștia nci nu s-au chinuit să-l caute la adresa de domiciliu, fiind știut faptul că „Luță Agresorul” stă mai mult pe străzi decât acasă.

La ieșirea din sediul IPJ, Luță Agresorul nu mai afișa același aer nepăsător ca atunci când era judecat, sintagma care l-a făcut celebru în întreaga țară – „frumos, elegant, cât de cât!” – fiind deja dată uitării. Ionuț Zaharia a fost apoi condus Penitenciarul Vaslui, de unde va fi transportat la Penitenciarul de Maximă Siguranță Iași.

Reamintim că în luna septembrie 2013, Ionuț Zaharia și-a înjunghiat mama cu mai multe lovituri de cuțit în zona inimii, iar pe un unchi, care a încercat să intervină, l-a rănit la mână. Totul s-a petrecut la locuința victimelor, din cartierul 13 Decembrie din Vaslui, pe fondul consumului de băuturi alcoolice. În fața anchetatorilor, „Luță Agresorul”, cum a fost cunoscut de întreaga țară, a declarat că era supărat că mama și unchuiul său beau mai mult decât el și nu-i acordau atenția cuvenită, cu atât mai mult cu cât el fusese cel care a făcut rost de băutură.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=_IXva62wdcw&w=420&h=315]

Filmul cu declarațiile date de „Luță Agresorul” la ieșirea de la Poliție, după ce a dat declarații a devenit virală pe internet, având sute de mii de vizualizări.

„Îmi pare rău, frumos, elegant, cât de cât. Mă doare sufletul că am înțepat-o pe mama cu cuțitul dar nu i-am înțepat tare, i-am înțepat așa, oleacă. Am lovit-o la inimă, dar își revine”, declara calm atunci Ionuț Zaharia.

de Marian MOCANU Ionuț Zaharia, tânărul în vârstă de 22 de ani care a fost condamnat definitiv la 10 ani de închisoare pentru că și-a înjunghiat mama „frumos, elegant, cât de cât”, a fost prins de polițiști. Cel poreclit „Luță Agresorul” își va ispăși pedeapsa la Penitenciarul de Maximă Siguranță Iași. Ieri dimineață, în fața sediului Inspectoratului de Poliție a Județului Vaslui a fost jale mare: rudele lui Ionuț Zaharia, poreclit „Luță Agresorul”, l-au petrecut cu bocete și lacrimi pe acesta la plecarea spre locul de detenție. Condamnat definitiv la 10 ani de închisoare cu suspendare pentru că și-a înjunghiat…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: