Home » Invatamant » Rezultate Bac 2015: 68,75% rata de promovare în județ, nicio medie de 10

Rezultate Bac 2015: 68,75% rata de promovare în județ, nicio medie de 10

de Roxana NĂSTASĂ

S-au afișat rezultatele la examenul de bacalaureat. La nivelul județului Vaslui, 68,75% din elevi au promovat examenul, procentul fiind peste media națională. Nu a fost înregistrată nicio medie de 10 în județ, însă, au fost mai multe note de 10 pe discipline. La Limba Română, doar un elev a obținut nota 10, la proba obligatorie 84 de elevi și la cea la alegere, 48.

Cea mai mare medie a fost înregistrată la Colegiul Național “Cuza Vodă” din Huși, și anume 9,91. La Colegiul Național “Ghorghe Roșca Codreanu” din Bârlad media cea mai mare a fost 9,81, iar la Liceul Teoretic “Mihail Kogălniceanu” din Vaslui, 9,76 obținută de eleva Teodora Baciu. Cel mai mare procent de promovabilitate a fost înregistrat la Colegiul Național “Gheorghe Roșca Codreanu” din Bârlad, 96,82% în timp ce, la polul opus, la Liceul din Vetrișoaia, procentul de promovabilitate este 0%, fiind înscriși doi candidați care n-au luat niciunul.
Deși la Limba Română toți spuneau că a fost foarte ușor, se pare că cele mai multe nemulțumiri sunt legate de notele la această disciplină. Nemulțumiții pot depune contestații astăzi, în intervalul 16.00-20.00, iar rezultatele le vor afla pe 10 iulie.
Mai mult detalii în ediția de mâine a cotidianului nostru.

de Roxana NĂSTASĂ S-au afișat rezultatele la examenul de bacalaureat. La nivelul județului Vaslui, 68,75% din elevi au promovat examenul, procentul fiind peste media națională. Nu a fost înregistrată nicio medie de 10 în județ, însă, au fost mai multe note de 10 pe discipline. La Limba Română, doar un elev a obținut nota 10, la proba obligatorie 84 de elevi și la cea la alegere, 48. Cea mai mare medie a fost înregistrată la Colegiul Național “Cuza Vodă” din Huși, și anume 9,91. La Colegiul Național “Ghorghe Roșca Codreanu” din Bârlad media cea mai mare a fost 9,81, iar…

Review Overview

About Mihai Vasile

x

Check Also

Tabăra RYLA, a V-a ediție la Bârlad

O nouă ediție a Taberei RYLA (Rotary Youth Leadership ...

Surpriză de 8 Martie pentru profesoarele de la Liceul „Marcel Guguianu” din Zorleni

Clipe emoționante, joi, în cancelaria Liceului Tehnologic „Marcel Guguianu” ...

Elevele care vor reprezenta Bârladul și județul la Olimpiada Națională de Neogreacă

Șase eleve  de gimnaziu din Bârlad au reușit să ...