Home » Invatamant » Rezultate Bac 2015: 68,75% rata de promovare în județ, nicio medie de 10

Rezultate Bac 2015: 68,75% rata de promovare în județ, nicio medie de 10

de Roxana NĂSTASĂ

S-au afișat rezultatele la examenul de bacalaureat. La nivelul județului Vaslui, 68,75% din elevi au promovat examenul, procentul fiind peste media națională. Nu a fost înregistrată nicio medie de 10 în județ, însă, au fost mai multe note de 10 pe discipline. La Limba Română, doar un elev a obținut nota 10, la proba obligatorie 84 de elevi și la cea la alegere, 48.

Cea mai mare medie a fost înregistrată la Colegiul Național “Cuza Vodă” din Huși, și anume 9,91. La Colegiul Național “Ghorghe Roșca Codreanu” din Bârlad media cea mai mare a fost 9,81, iar la Liceul Teoretic “Mihail Kogălniceanu” din Vaslui, 9,76 obținută de eleva Teodora Baciu. Cel mai mare procent de promovabilitate a fost înregistrat la Colegiul Național “Gheorghe Roșca Codreanu” din Bârlad, 96,82% în timp ce, la polul opus, la Liceul din Vetrișoaia, procentul de promovabilitate este 0%, fiind înscriși doi candidați care n-au luat niciunul.
Deși la Limba Română toți spuneau că a fost foarte ușor, se pare că cele mai multe nemulțumiri sunt legate de notele la această disciplină. Nemulțumiții pot depune contestații astăzi, în intervalul 16.00-20.00, iar rezultatele le vor afla pe 10 iulie.
Mai mult detalii în ediția de mâine a cotidianului nostru.

de Roxana NĂSTASĂ S-au afișat rezultatele la examenul de bacalaureat. La nivelul județului Vaslui, 68,75% din elevi au promovat examenul, procentul fiind peste media națională. Nu a fost înregistrată nicio medie de 10 în județ, însă, au fost mai multe note de 10 pe discipline. La Limba Română, doar un elev a obținut nota 10, la proba obligatorie 84 de elevi și la cea la alegere, 48. Cea mai mare medie a fost înregistrată la Colegiul Național “Cuza Vodă” din Huși, și anume 9,91. La Colegiul Național “Ghorghe Roșca Codreanu” din Bârlad media cea mai mare a fost 9,81, iar…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: