Home » Justitie » Tâlharul din Todirești, condamnat cu suspendare

Tâlharul din Todirești, condamnat cu suspendare

de Marian MOCANU

La exact un an după ce, prin violență, a deposedat un consătean mai tânăr de două telefoane mobile, Stelică Constantin Ciortan și-a aflat pedeapsa. Pentru tâlhărie, tâlharul din Todirești a fost condamnat la doi ani de închisoare, cu suspendarea executării pedepsei. Sentința Judecătoriei Vaslui nu este definitivă, procurorii putând face recurs.

În noaptea de 5 spre 6 iulie 2014, Andrei Grigoraș, în vârstă de 18 ani, din Todirești, s-a dus la discoteca din sat. La un moment dat, a ieșit afară să se răcorească, moment în care a tăbărât pe el un alt tânăr, necunoscut, care, prin violență, i-a furat cele două telefoane mobile pe care le avea la el. După câteva zile, polițiștii negreșteni au identificat autorul tâlhăriei, în persoana lui Stelică Constantin Ciortan, în vârstă de 21 de ani, tot din comuna Todirești. Cele două telefoane au fost recuperate și înapoiate victimei. Ciortan a fost cercetat în stare de libertate, sub control judiciar, pentri săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată.

Ieri, după mai multe luni de procese, timp în care au fost audiați mai mulți martori, magistrații Judecătoriei Vaslui au dat sentința în acest dosar. Stelică Constantin Ciortan a fost condamnat la doi ani de închisoare cu suspendarea executării pedepsei și efectuarea de 60 de zile de muncă neremunerată în folosul comunității în cadrul Primăriei Todirești. În cazul în care, timp de un an, Ciortan nu va respecta condițiile de supraveghere impuse de judecători pentru suspendarea pedepsei, acesta va fi obligat să execute pedeapsa în regim de detenție.

de Marian MOCANU La exact un an după ce, prin violență, a deposedat un consătean mai tânăr de două telefoane mobile, Stelică Constantin Ciortan și-a aflat pedeapsa. Pentru tâlhărie, tâlharul din Todirești a fost condamnat la doi ani de închisoare, cu suspendarea executării pedepsei. Sentința Judecătoriei Vaslui nu este definitivă, procurorii putând face recurs. În noaptea de 5 spre 6 iulie 2014, Andrei Grigoraș, în vârstă de 18 ani, din Todirești, s-a dus la discoteca din sat. La un moment dat, a ieșit afară să se răcorească, moment în care a tăbărât pe el un alt tânăr, necunoscut, care, prin…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: