Home » Sport » Vicecampionii României!

Vicecampionii României!

de Răzvan CĂLIN

Echipa de rugby U16 a CSS Bârlad a terminat pe locul II turneul final al Campionatului Național, adjudecându-și medalia de argint.

Echipa de rugby ”Under 16” a Clubului Școlar Sportiv (CSS) Bârlad este vicecampioana României în cadrul Diviziei Naționale de Juniori U16. Juniorii bârlădeni au jucat la Mangalia duminică, 5 iunie, de la ora 11, finala campionatului în compania celor de la CSM Olimpia București.

La capătul unui joc aprins, viu disputat de ambele părți, echipa bucureșteană s-a dovedit a fi mai bună și i-a învins pe bârlădeni cu scorul final de 16 – 10. În consecință, juniorii de la CSS Bârlad au trebuit să se mulțumească doar cu medaliile de argint, deși puțin le-a lipsit să plece acasă cu aurul.

„A fost un joc frumos, plăcut, cu multe faze frumoase de ambele părți. Chiar dacă, în final, nu am reușit să luăm aurul, totuși trebuie să recunoaștem că băieții noștri au avut o evoluție de excepție. În această ediție de campionat au avut un parcurs și o evoluție foarte bune, iar medaliile de argint și titlul de vicecampioni nu sunt decât o încununare a eforturilor depuse de băieți de-a lungul anului competițional. Îi felicit încă odată și cred că merită toate aprecierile fanilor noștri”, ne-a declarat Ioan Harnagea, directorul CSS Bârlad.

de Răzvan CĂLIN Echipa de rugby U16 a CSS Bârlad a terminat pe locul II turneul final al Campionatului Național, adjudecându-și medalia de argint. Echipa de rugby ”Under 16” a Clubului Școlar Sportiv (CSS) Bârlad este vicecampioana României în cadrul Diviziei Naționale de Juniori U16. Juniorii bârlădeni au jucat la Mangalia duminică, 5 iunie, de la ora 11, finala campionatului în compania celor de la CSM Olimpia București. La capătul unui joc aprins, viu disputat de ambele părți, echipa bucureșteană s-a dovedit a fi mai bună și i-a învins pe bârlădeni cu scorul final de 16 - 10. În consecință,…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Razvan Calin

%d blogeri au apreciat: