Home » Social » Un biciclist băut a căzut în cap

Un biciclist băut a căzut în cap

de Roxana NĂSTASĂ

Ieri dimineață, în jurul orei 9, un bărbat în vârstă de 48 de ani ce mergea cu bicicleta, s-a dezechilibrat și a căzut în cap. Acesta mergea pe trotuar pe variantă și, în zona stadionului, nemaiputînd să-și țină echilibrul și nici să vadă drumul bine din cauză că consumase o cantitate considerabilă de alcool, a căzut.

La fața locului a fost solicitat un echipaj SMURD care i-a acordat bărbatului primele îngrijiri medicale.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Vaslui, Petru Iftene se pare că bărbatul s-a lovit la cap și s-a ales cu arcada spartă, fiind transportat la Spitalul Județean de Urgență Vaslui. Cu el, la spital, a fost luată și bicicleta ca nu cumva cineva să i-o fure.

de Roxana NĂSTASĂ Ieri dimineață, în jurul orei 9, un bărbat în vârstă de 48 de ani ce mergea cu bicicleta, s-a dezechilibrat și a căzut în cap. Acesta mergea pe trotuar pe variantă și, în zona stadionului, nemaiputînd să-și țină echilibrul și nici să vadă drumul bine din cauză că consumase o cantitate considerabilă de alcool, a căzut. La fața locului a fost solicitat un echipaj SMURD care i-a acordat bărbatului primele îngrijiri medicale. Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Vaslui, Petru Iftene se pare că bărbatul s-a lovit la cap și s-a ales cu…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: