Home » Sport » E rândul juniorilor U18!

E rândul juniorilor U18!

de Răzvan CĂLIN

Săptămâna aceasta, a debutat turneul final al campionatului Divizie Naționale de Juniori U18.

În momentul de față, echipa de rugby Under 18 a Clubului Sportiv Școlar (CSS) este la Năvodari unde participă la turneul final al Campionatului Diviziei Naționale de Juniori U 18. După ce la finele săptămânii trecute, echipa de juniori U 16 a clubului bârlădean a reușit să devină vicecampioană națională, acum este rândul juniorilor U 18 să facă o figură cât mai frumoasă la această competiție.

„Sperăm ca băieții să se concentreze cât mai bine și să facă jocuri frumoase. Cu siguranță vom încheia această sezon competițional cu fruntea sus. Dar rămâne să vedem de ce manieră. Vă dați seama că ne dorim să urcăm pe podium, cât mai sus se poate”, ne-a declarat Ioan Harnagea, directorul CSS Bârlad.

de Răzvan CĂLIN Săptămâna aceasta, a debutat turneul final al campionatului Divizie Naționale de Juniori U18. În momentul de față, echipa de rugby Under 18 a Clubului Sportiv Școlar (CSS) este la Năvodari unde participă la turneul final al Campionatului Diviziei Naționale de Juniori U 18. După ce la finele săptămânii trecute, echipa de juniori U 16 a clubului bârlădean a reușit să devină vicecampioană națională, acum este rândul juniorilor U 18 să facă o figură cât mai frumoasă la această competiție. „Sperăm ca băieții să se concentreze cât mai bine și să facă jocuri frumoase. Cu siguranță vom încheia…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Razvan Calin