Home » Social » Pregătiri pentru caniculă. Puncte de distribuire a apei și de prim ajutor

Pregătiri pentru caniculă. Puncte de distribuire a apei și de prim ajutor

de Roxana NĂSTASĂ

Temperaturile ridicate instalate de ieri și avertizările meteorologice de caniculă au pus pe jar autoritățile. Dacă cei de la Serviciul Județean de Ambulanță Vaslui au declarat că pregătiți pentru solicitări cauzate de temperaturi ridicate având tot ce este necesar și cei la Primăria municipiul Vaslui s-au mobilizat, fiind alertați de vreme.

Astfel, pentru vasluieni au pregătit mai multe puncte de distribuire a apei și puncte de prim ajutor pentru a preveni evenimentele neplăcute provocate de temperaturile ridicate. Conform reprezentanților Primăriei, au fost organizate cinci puncte de distribuire a apei, în farmacii de pe străzile Nicolaie Iorga, lângă Piața Centrală, Traian, și Ștefan cel Mare.
Punctele de prim ajutor sunt la Centrul de zi medico-social „Buna- Vestire” de pe strada Dimitrie Sturza, Centrul de zi medico-social “Sfântul Nicolae” de pe strada Biruinței și Centrul de zi pentru persoane de vârsta a treia, de pe strada Călugăreni.

de Roxana NĂSTASĂ Temperaturile ridicate instalate de ieri și avertizările meteorologice de caniculă au pus pe jar autoritățile. Dacă cei de la Serviciul Județean de Ambulanță Vaslui au declarat că pregătiți pentru solicitări cauzate de temperaturi ridicate având tot ce este necesar și cei la Primăria municipiul Vaslui s-au mobilizat, fiind alertați de vreme. Astfel, pentru vasluieni au pregătit mai multe puncte de distribuire a apei și puncte de prim ajutor pentru a preveni evenimentele neplăcute provocate de temperaturile ridicate. Conform reprezentanților Primăriei, au fost organizate cinci puncte de distribuire a apei, în farmacii de pe străzile Nicolaie Iorga, lângă…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile