Home » Social » Bătrân mort după ce a căzut din vișin și și-a rupt gâtul

Bătrân mort după ce a căzut din vișin și și-a rupt gâtul

de Mihaela NICULESCU

Luni seara, un bărbat de 80 de ani din satul Bogdănești a fost găsit mort sub un vișin din grădina sa aflată departe de casă. Omul plecase de acasă dimineață și pentru că nu se întorsese până seara, soția a început să-l caute cu alți consăteni.

„Pe numărul de urgență 112 s-a primit un apel, pe 6 iulie, la ora 22.05, prin care un cadru medical din comună a anunțat decesul unui bărbat în vârstă de 80 de ani, găsit lângă un vișin din propria grădină, aflată într-o zonă mai puțin populată a satului. Vecinii l-au observat prăbușit, în jurul orei 21, și și-au dat seama că a căzut din vișin pentru că o ramură a pomului era ruptă.”, ne-a declarat Mihaela Ștraub, purtător de cuvânt al IPJ Vaslui.
Cadavrul, care începuse să se descompună din cauza căldurii, a fost transportat la Compartimentul Medicină Legală, din cadrul Spitalului Județean Vaslui, pentru efectuarea necropsiei.
„Din analiza macroscopică, a rezultat că bătrânul a suferit o fractură de coloană cervicală, adică și-a rupt gâtul. Cauza exactă a decesului o vom stabili în urma examenului microscopic, existând și o oarecare suspiciune că omul ar fi consumat băuturi alcoolice”, a declarat medicul legist Sorin Moldoveanu, de la Compartimentul de Medicină Legală a Spitalului Județean Vaslui.
Cu o zi înainte de acest accident stupid, un bărbat de 39 de ani din Epureni a căzut dintr-un cireș și a rămas paralizat pe viață.

de Mihaela NICULESCU Luni seara, un bărbat de 80 de ani din satul Bogdănești a fost găsit mort sub un vișin din grădina sa aflată departe de casă. Omul plecase de acasă dimineață și pentru că nu se întorsese până seara, soția a început să-l caute cu alți consăteni. „Pe numărul de urgență 112 s-a primit un apel, pe 6 iulie, la ora 22.05, prin care un cadru medical din comună a anunțat decesul unui bărbat în vârstă de 80 de ani, găsit lângă un vișin din propria grădină, aflată într-o zonă mai puțin populată a satului. Vecinii l-au observat…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Simona Vasile

%d blogeri au apreciat: