Home » Social » Canicula și nesimțirea – Răcoriți cu forța de pungi cu apă aruncate de la etaj

Canicula și nesimțirea – Răcoriți cu forța de pungi cu apă aruncate de la etaj

de Simona MIHĂILĂ

Temperaturile toride le-au dat idei puștilor prost-crescuți care, profitând de neatenția părinților, și-au pus în cap să-i „răcorească” forțat pe trecători.

Ieri, după prânz, zona Stadion din Bârlad a devenit scena unor incidente incalificabile: oamenii care mergeau pe stradă s-au trezit cu pungi de apă în cap, aruncate de la etajele superioare.
Neobrăzaților care le aruncau nu părea că le pasă cine le cade victimă, așa că unele pungi au nimerit chiar și bebeluși aflați în cărucioare, spre disperarea mamelor.
Din păcate, nimeni din cei scăldați fără voie nu a putut identifica ferestrele de la care s-au aruncat pungile, căci „curajoșii” puși pe glume proaste nu îndrăzneau să scoată capul.
Țipetele indignate ale trecătorilor care au fost nevoiți să-și continue drumul uzi din cap până în picioare, au atras atenția unui polițist local. Acesta a căutat în zadar să se dumirească de unde au fost aruncate pungile.
Această glumă prostă se repetă în fiecare vară, dar forțele de ordine sesizate de trecători nu au reușit niciodată să prindă pe cineva.

de Simona MIHĂILĂ Temperaturile toride le-au dat idei puștilor prost-crescuți care, profitând de neatenția părinților, și-au pus în cap să-i „răcorească” forțat pe trecători. Ieri, după prânz, zona Stadion din Bârlad a devenit scena unor incidente incalificabile: oamenii care mergeau pe stradă s-au trezit cu pungi de apă în cap, aruncate de la etajele superioare. Neobrăzaților care le aruncau nu părea că le pasă cine le cade victimă, așa că unele pungi au nimerit chiar și bebeluși aflați în cărucioare, spre disperarea mamelor. Din păcate, nimeni din cei scăldați fără voie nu a putut identifica ferestrele de la care s-au…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Simona Vasile

9 comments

  1. polita locala si national dar si jandarmeria ar trebui sa patruleze mai des sa fie ora de oara in aceasta zone ! sa fie o zona de siguranta! e o zona comerciala si sutii cersetorii sunt omniprezenti ! domnilor asigurati ordinea si securitatea cetatenilor starpiti hotii si golanii din aceasta zona si nu numai ! imi vine sa plang de ce a juns acest oras! :((

  2. polita locala si national dar si jandarmeria ar trebui sa patruleze mai des sa fie ora de oara in aceasta zone ! sa fie o zona de siguranta! e o zona comerciala si sutii cersetorii sunt omniprezenti ! domnilor asigurati ordinea si securitatea cetatenilor starpiti hotii si golanii din aceasta zona si nu numai ! imi vine sa plang de ce a juns acest oras! :((

  3. Un oarecare....

    Niste retardati!

  4. Un oarecare....

    Niste retardati!

  5. S-a umplut in ultimul in zona Stadion de tigani golani si drogati , de unde naiba au au venit nu stiu

  6. S-a umplut in ultimul in zona Stadion de tigani golani si drogati , de unde naiba au au venit nu stiu

  7. ZONA STADION

    S-a umplut zona Stadion de tigani, golani si drogati mai ales la pacanele la Petrica Dunca si pe langa caminul 9 .

  8. ZONA STADION

    S-a umplut zona Stadion de tigani, golani si drogati mai ales la pacanele la Petrica Dunca si pe langa caminul 9 .

  9. da s-a umplut stadionul de drogati…nu conteaza ca sunt zile lucratoare sau nu, se bat,tipa ca prin codru ori ca pe la ei prin penitenciar..O generatie ratata..politia dorme pe ea.nimeni nu intervine.

%d blogeri au apreciat: