Home » Sport » Juniorii U18 vin tare din urmă!

Juniorii U18 vin tare din urmă!

de Răzvan CĂLIN

După două victorii consecutive la turneul final, echipa de juniori U18 a CSS Bârlad este la un pas de a urca pe podium.

Echipa de rugby Under 18 a Clubului Sportiv Școlar (CSS) Bârlad se îndreaptă cu pași repezi către podiumul campionatului Diviziei Naționale de Juniori. După cum am mai scris, actualmente, juniorii bârlădeni participă la turneul final al campionatului, care se derulează la Năvodari, de-a lungul întregii săptămâni. După primele două confruntări, juniorii bârlădeni au reușit să obțină tot atâtea victorii: 22 – 8 cu LPS Suceava și 36 – 7 contra celor de la Stejarul Buzău.

„În aceste condiții, suntem foarte aproape de podium pentru câ în mod sigur vom juca una din cele două finale: ori cea mare, ori cea mică. Totul depinde de meciul de vineri, 10 iulie, când vom da piept cu echipa campioană en – titre Tomitanii Constanța. Dacă vom câștiga și acest meci, vom accede în finala mare, dacă nu vom juca finala mică. Noi sperăm să urcăm pe podium, dar încă e prematur să ne pronunțăm. Oricum, îi felicit pe băieți pentru reușitele și evoluția lor de până acum”, ne-a declarat Ciprian Popa, antrenorul echipei U18 CSS Bârlad.

Juniorii de la U18 sunt cu atât mai motivați să facă o figură cât mai frumoasă la acest turneu final, cu cât săptămâna trecută ”frații” lor de la U16 au devenit vicecampioni naționali.

de Răzvan CĂLIN După două victorii consecutive la turneul final, echipa de juniori U18 a CSS Bârlad este la un pas de a urca pe podium. Echipa de rugby Under 18 a Clubului Sportiv Școlar (CSS) Bârlad se îndreaptă cu pași repezi către podiumul campionatului Diviziei Naționale de Juniori. După cum am mai scris, actualmente, juniorii bârlădeni participă la turneul final al campionatului, care se derulează la Năvodari, de-a lungul întregii săptămâni. După primele două confruntări, juniorii bârlădeni au reușit să obțină tot atâtea victorii: 22 - 8 cu LPS Suceava și 36 - 7 contra celor de la Stejarul…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Razvan Calin