Home » Monden » Cheloo revine pe micul ecran! Are factorul X… în televiziune

Cheloo revine pe micul ecran! Are factorul X… în televiziune

La un an și jumătate de când s-a despărțit de Antena 1, fostul jurat de la “X Factor” le va face concurență foștilor săi colegi.
A făcut furori ca jurat la “X Factor”, în special prin reacțiile sale picante la adresa concurenților, iar decizia trustului Intact de a-l pune pe liber a surprins la acea vreme. Regretat de public și chiar chemat înapoi de fani, dar nu și de foștii săi șefi, Cheloo se va întoarce totuși pe micul ecran, dar la un alt post TV.
El se află în negocieri avansate cu Digi TV pentru a avea propria emisiune, se pare, una de satiră. Este foarte posibil ca aceasta să fie difuzată exact pe același tronson cu “X Factor”, Cheloo urmând astfel a le face concurență directă Deliei (fosta sa colegă din juriu) și celorlalți jurați, Ștefan Bănică și Horia Brenciu. Până atunci însă, artistul își pregătește revenirea în liniște, în casa lui din Breaza, unde, spun apropiații, își dedică foarte mult timp cititului.

Plătit cu 50.000 de euro!

Pe lângă cele mai picante replici pe care le-a oferit ca jurat, Cheloo a fost și protagonistul unui accident destul de serios în timpul filmărilor de la “X Factor”.
Raperul s-a oferit, la acea vreme, să-i arate unui concurent cum se face un “stage diving” (salt în mulțime de pe scenă), iar în urma căzăturii și-a dislocat umărul, ajungând direct la spital.
În același timp, artistul a reușit să intre “în colimator”, după ce a făcut public faptul că îl disprețuiește pe un concurent întrucât este homosexual! Potrivit unor surse apropiate lui, pentru prestația sa de la “X Factor”, Cheloo a avut un onorariu de 50.000 de euro.
Sursa: libertatea.ro

La un an și jumătate de când s-a despărțit de Antena 1, fostul jurat de la “X Factor” le va face concurență foștilor săi colegi. A făcut furori ca jurat la “X Factor”, în special prin reacțiile sale picante la adresa concurenților, iar decizia trustului Intact de a-l pune pe liber a surprins la acea vreme. Regretat de public și chiar chemat înapoi de fani, dar nu și de foștii săi șefi, Cheloo se va întoarce totuși pe micul ecran, dar la un alt post TV. El se află în negocieri avansate cu Digi TV pentru a avea propria emisiune,…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: