Home » Sport » Nouă pentru naționala U16!

Nouă pentru naționala U16!

de Răzvan CĂLIN

Nu mai puțin de nouă jucători de la Clubul Sportiv Școlar (CSS) Bârlad au fost convocați la lotul național Under 16 al României. Juniorii rugbiști bârlădeni vor participa la un stagiu de pregătire centralizată ce se va derula la Baia Mare, timp de 10 zile.

„Faptul că am jucat finala mică a campionatului Diviziei Naționale Under 16 nu a făcut decât să atragem atenția antrenorilor federali. Faptul că au convocat atât de mulți jucători din echipa noastră nu poate decât să însemne că băieții au într-adevăr valoare. De altfel, asta se și urmărește acum, adică închegarea, formarea unui nucleu de jucătri valoroși care să pună bazele unei selecționate naționale puternice la U16 și pe viitor la U18. Nu putem decât să ne simțim onorați că au fost convocați atât de mulți jucători de la noi și sperăm ca în final să devină titulari la națională cât mai mulți dintre ei”, ne-a declarat Ioan Harnagea, directorul CSS Bârlad.

de Răzvan CĂLIN Nu mai puțin de nouă jucători de la Clubul Sportiv Școlar (CSS) Bârlad au fost convocați la lotul național Under 16 al României. Juniorii rugbiști bârlădeni vor participa la un stagiu de pregătire centralizată ce se va derula la Baia Mare, timp de 10 zile. „Faptul că am jucat finala mică a campionatului Diviziei Naționale Under 16 nu a făcut decât să atragem atenția antrenorilor federali. Faptul că au convocat atât de mulți jucători din echipa noastră nu poate decât să însemne că băieții au într-adevăr valoare. De altfel, asta se și urmărește acum, adică închegarea, formarea unui…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Razvan Calin

%d blogeri au apreciat: