Home » Social » S-a încărcat energetic în dud

S-a încărcat energetic în dud

de Mihaela NICULESCU

Încărcarea energetică prin îmbrățișarea unui copac este o terapie benefică pentru organismul uman, descoperită recent și de o bârlădeancă de vârsta a treia.

Arșița de afară și dorința de a se relaxa au determinat-o pe o femeie de aproximativ 70 de ani, din Bârlad, să fie cât mai aproape de energiile universului. Și-a lăsat papucii de gumă la poalele unui dud din curtea unei instituții de cultură din Bârlad și întocmai ca o adolescentă s-a cățărat în pom cât ai clipi. Ajunsă în copac, a luat o poziție cunoscută de practicanții de yoga și s-a conectat la energia universală. A stat așa o jumătate de oră, timp în care s-a „încărcat” și cu câteva dude negre. A escaladat apoi și mai mult pomul și după alte minute de „dudoterapie”, încărcată cu vitamine și energie, a hotărât că e timpul să-și încheie ședința de terapie. A coborât, și-a luat papucii și pălăria, după care a plecat mulțumită spre casă.

de Mihaela NICULESCU Încărcarea energetică prin îmbrățișarea unui copac este o terapie benefică pentru organismul uman, descoperită recent și de o bârlădeancă de vârsta a treia. Arșița de afară și dorința de a se relaxa au determinat-o pe o femeie de aproximativ 70 de ani, din Bârlad, să fie cât mai aproape de energiile universului. Și-a lăsat papucii de gumă la poalele unui dud din curtea unei instituții de cultură din Bârlad și întocmai ca o adolescentă s-a cățărat în pom cât ai clipi. Ajunsă în copac, a luat o poziție cunoscută de practicanții de yoga și s-a conectat la…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Simona Vasile

One comment

  1. ce articol minunat ! relativ l-ai scris repede !

%d blogeri au apreciat: