Home » Monden » Mantea s-a întors la muncă! Nevoia de bani a împins-o să accepte un job la doar o lună și jumătate după ce a născut

Mantea s-a întors la muncă! Nevoia de bani a împins-o să accepte un job la doar o lună și jumătate după ce a născut

Proaspăta mămică Andreea Mantea nu a rezistat prea mult departe de forfota televiziunii și, mânată de griji financiare, a acceptat să apară într-un nou show pregătit de Antena 1.

Nevoia de câștiguri sigure și imediate – având în vedere că, părăsită de tatăl copilului, își crește băiețelul singură -, dar și oportunitatea de a nu ieși prea multă vreme din lumina reflectoarelor au făcut-o pe Mantea să accepte cu ochii închiși un rol, e adevărat mic, în cea mai nouă producție a Antenei 1, “Poftiți de vă iubiți!”.

Conform scenariului gândit de producătorii show-ului, Mantea trebuie să presteze “la greu” ca să obțină ceva sponsorizări de la cei care și-au unit forțele pentru a ajuta o pereche de pitici, angajați ai unui circ, să-și facă o nuntă ca-n povești.

Alături de amica ei, Daniela Crudu, cea mai nouă “Burlăciță” a Antenei, mămica Andreea Mantea a muncit într-o florărie, dar și într-un laborator de prăjituri, pentru a putea obține aranjamentele florale potrivite, dar și tortul miresei.

La cofetărie, lucrurile au scăpat ușor de sub control și, între Crudu și Mantea s-a iscat o mică ceartă care a fost tranșată, ca-ntre fete, cu… frișcă din belșug.

La bătaia cu frișcă a fost părtaș și Andrei, solistul de la “Alb și Negru”, aflat și el, alături de Vârciu, în echipa de vedete care filmează la Mamaia, pentru acest prim episod al producției de divertisment.

Sursa: libertatea.ro

Proaspăta mămică Andreea Mantea nu a rezistat prea mult departe de forfota televiziunii și, mânată de griji financiare, a acceptat să apară într-un nou show pregătit de Antena 1. Nevoia de câștiguri sigure și imediate - având în vedere că, părăsită de tatăl copilului, își crește băiețelul singură -, dar și oportunitatea de a nu ieși prea multă vreme din lumina reflectoarelor au făcut-o pe Mantea să accepte cu ochii închiși un rol, e adevărat mic, în cea mai nouă producție a Antenei 1, “Poftiți de vă iubiți!”. Conform scenariului gândit de producătorii show-ului, Mantea trebuie să presteze “la greu”…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: