Home » Monden » Cea mai frumoasă româncă din lume, cel mai sincer interviu al vieții sale! Catrinel Menghia vorbește despre divorț: ”A fost decizia mea…”

Cea mai frumoasă româncă din lume, cel mai sincer interviu al vieții sale! Catrinel Menghia vorbește despre divorț: ”A fost decizia mea…”

Este, cu siguranță, o femeie care poate tulbura simțurile bărbaților din întreaga lume, o femeie care poate popula fantasmele oricăruia. Și este româncă. Iar numele ei este cunoscut în toată lumea, iar frumusețea ei, legendară. Pentru că, trebuie să recunoaștem, Catrinel Menghia este un nume mare al modei. Iar superba româncă a decis că este cazul să spună totul despre viața ei, iar interviul pe care l-a acordat emisiunii Star News de la Antena 1 este, cu adevărat, menit să dezvăluie multe dintre tainele ei.

catrinel-menghiaAșa cum era de așteptat, Catrinel Menghia este o femeie extrem de curtată. În schimb, indiferent de câți bărbați și-ar dori-o, ea este genul de femei care se dedică, în exclusivitate, unui singur bărbat.”În Italia l-am cunoscut pe fostul meu soț, am avut o căsătorie frumoasă timp de șase ani și, așa cum se termină toate lucrurile frumoase, s-a terminat și relația noastră… Nu e adevărat că ne-am despărțit din cauză că eu mi-aș fi dorit un copil, altele au fost motivele. Au apărut tot felul de prostii… Au scris că soțul meu era milionar, superimpresar, dar el a fost și mai este un simplu jurnalist de sport. Când ne-am cunoscut, eu câștigam mai mult decât el… Am citit că atunci când ne-am despărțit, eu am rămas cu milioane de la el… În niciun caz nu s-a întâmplat chestia asta, dar s-a întâmplat contrariul la sfârșitul relației, gen ”tu câștigi mai mult, întreține-mă”. A fost foarte greu, timp de aproape un an am suferit, cum suferă toată lumea, am plâns, dezamăgită pentru că deși a fost decizia mea de a pleca din această relație, dar nu am greșit eu. Analizând bine toate chestiile care s-au întâmplat, chiar nu meritam o chestie din asta, și mă bucur că am avut curajul să ies dintr-o relație de acest gen și nu mi-a fost frică. După un mariaj eșuat, eu m-am schimbat puțin față de relația pe care o am acum, iar când e vorba de persoana cu care sunt acum multe chestii mă abțin să le fac. Iar prietenul meu actual îmi spune ”Dar eu ce ți-am făcut, dacă ți s-a întâmplat chestia asta în trecut, nu înseamnă că o să o fac și eu”. M-a cerut în căsătorie acum doi ani, sper să ne căsătorim curând”, a mărturisit, cu un zâmbet cuceritor, Catrinel Menghia pentru reporterii emisiunii prezentate de Liviu Vârciu.Mai mult decât atât, frumoasa româncă a mărturisit că încă nu a divorțat de bărbatul alături de care a trăit timp de șase ani. ”Eu încă nu sunt divorțată, chiar dacă au trecut cinci ani de atunci. În Italia există o lege care spune că din momentul în care decizi să te separi trebuie să treacă trei ani. Eu, în acte nu sunt divorțată pentru că, în momentul în care ne-am despărțit, eu am suferit foarte mult și m-am închis în casă. Am dispărut un an, iar soțul meu era foarte dezamăgit de chestia asta și suferea și el și nimeni nu s-a gândit să înainteze divorțul. Ne-am trezit după vreo doi ani că încă suntem căsătoriți. Acum, zilele astea, se termină cei trei ani”, a mai spus Catrinel.În altă ordine de idei, supermodelul este decis să facă carieră și ca designer, nu doar defilând. ”Zilele acestea negociez cu un fond de investiții care este interesat să bage bani în brandul meu, iar la anul cred că vom ieși nu doar cu accesorii, ci și cu haine, de la ochelari, la pantofi, iar cine va dori să facă shoping, va putea să cheltuiască banii cu brandul Catrinel”, a mai precizat superba româncă.

Sursa: spynews.ro

Este, cu siguranță, o femeie care poate tulbura simțurile bărbaților din întreaga lume, o femeie care poate popula fantasmele oricăruia. Și este româncă. Iar numele ei este cunoscut în toată lumea, iar frumusețea ei, legendară. Pentru că, trebuie să recunoaștem, Catrinel Menghia este un nume mare al modei. Iar superba româncă a decis că este cazul să spună totul despre viața ei, iar interviul pe care l-a acordat emisiunii Star News de la Antena 1 este, cu adevărat, menit să dezvăluie multe dintre tainele ei. Așa cum era de așteptat, Catrinel Menghia este o femeie extrem de curtată. În schimb,…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: