Home » Sanatate » Fostul manager al Spitalului Negrești, a murit la poarta unității

Fostul manager al Spitalului Negrești, a murit la poarta unității

de Alex SAVA

Claudiu Ionescu, în vârstă de 47 de ani, fost manager al Spitalului Orășenesc Negrești, a făcut un atac de cord chiar la porta unității sanitare pe care a condus-o vreme de mai bine de patru ani, până a fost închisă de Ministerul Sănătății.

La fața locului a sosit imedit un echipaj de la Stația de Ambulanță din localitate, fiind solicitat și un echipaj de Terapie Intensivă Mobilă. Din nefericire, cordul lui Claudiu Ionescu nu a răspuns la manevrele de resuscitare, fiind declarat decesul.

Spitalul Orășenesc Negrești a fost închis în 2011, la inițiativa Ministerului Sănătății. De atunci, autoritățile județene au încercat de mai multe ori deschiderea spitalului, însă acest lucru nu a fost posibil. Singurul compromis acceptat de minister la un moment dat a fost predarea lui autorității locale, lucru nesuportat de bugetul municipalității.

de Alex SAVA Claudiu Ionescu, în vârstă de 47 de ani, fost manager al Spitalului Orășenesc Negrești, a făcut un atac de cord chiar la porta unității sanitare pe care a condus-o vreme de mai bine de patru ani, până a fost închisă de Ministerul Sănătății. La fața locului a sosit imedit un echipaj de la Stația de Ambulanță din localitate, fiind solicitat și un echipaj de Terapie Intensivă Mobilă. Din nefericire, cordul lui Claudiu Ionescu nu a răspuns la manevrele de resuscitare, fiind declarat decesul. Spitalul Orășenesc Negrești a fost închis în 2011, la inițiativa Ministerului Sănătății. De atunci,…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: