Home » Justitie » Certificat de înmatriculare fals depistat la Albița
Vama Albita

Certificat de înmatriculare fals depistat la Albița

Polițiștii de frontieră din Punctul de Trecere a Frontierei Albița, județul Vaslui, au întocmit lucrare penală pe numele unui bărbat care a prezentat la controlul de frontieră un certificat de înmatriculare fals pentru microbuzul pe care îl conducea.

Duminică, în jurul orei 16, s-a prezentat în Punctul de Trecere a Frontierei Albița, pentru efectuarea formalităților necesare trecerii frontierei, pe sensul de intrare în țară, Gheorghe S., cu cetățenie română și R. Moldova, în vârstă de 53 de ani, care conducea un microbuz marca Mercedes.

La controlul de frontieră, existând suspiciuni cu privire la autenticitatea certificatului de înmatriculare prezentat la control pentru microbuzul în cauză, lucrătorii vamali au procedat la efectuarea de verificări suplimentare, în urma cărora au constatat că documentul nu îndeplinește condițiile de formă și fond ale unui document autentic, acesta fiind fals total.

Gheorghe S. a declarat că, în anul 2014, a trebuit să schimbe vechiul certificat de înmatriculare și, pentru că se afla în spital în acea perioadă, l-a rugat pe fiul său să se ocupe de preschimbarea documentului. De asemenea, a mai declarat că nu are cunoștință că certificatul prezentat la control este fals sau falsificat.

Polițiștii de frontieră i-au întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de uz de fals.

Polițiștii de frontieră din Punctul de Trecere a Frontierei Albița, județul Vaslui, au întocmit lucrare penală pe numele unui bărbat care a prezentat la controlul de frontieră un certificat de înmatriculare fals pentru microbuzul pe care îl conducea. Duminică, în jurul orei 16, s-a prezentat în Punctul de Trecere a Frontierei Albița, pentru efectuarea formalităților necesare trecerii frontierei, pe sensul de intrare în țară, Gheorghe S., cu cetățenie română și R. Moldova, în vârstă de 53 de ani, care conducea un microbuz marca Mercedes. La controlul de frontieră, existând suspiciuni cu privire la autenticitatea certificatului de înmatriculare prezentat la control pentru…

Review Overview

About Mihai Vasile

x

Check Also

Bârlădean de 15 ani, reținut pentru tâlhărie calificată

         Polițiștii au reținut un tânăr  în vârstă de ...

Începând de astăzi, românii care au nevoie să iasă din casă trebuie să prezinte autorităților fie o declarație pe propria răspundere, fie o adeverință de la angajator

Începând de astăzi, românii care au nevoie să iasă ...

Șeful MAI, Marcel Vela. a anunțat un set de nou de măsuri de prevenire a răspândirii epidemiei de coronavirus

– Se suspendă temporar activitatea în cabinetele de medicină ...