Home » Administratie » Bârladul sub lupă – Hopa, sus, pe trotuar!

Bârladul sub lupă – Hopa, sus, pe trotuar!

de Simona MIHĂILĂ

S-a rezolvat problema parcărilor la Bârlad, iar edilii pot tăia de pe lista investițiilor tot ce ține de amenajarea, întreținerea, dotarea acestor spații. Vestea bună este că banii vor putea fi utilizați în alte scopuri, cum ar fi, de exemplu, amenajarea unor trasee speciale pentru pietoni, în afara orașului.

Din păcate, a fost nevoie ca șoferul acestui Mercedes să-și urce mașina pe trotuar pentru ca edilii bârlădeni, Poliția locală și cea rutieră să priceapă că circulația pietonală este ultimul lucru care-i lipsește Bârladului. La plecare, Mercedes-ul nu s-a lăsat atât de repede dus pe carosabil. A încercat să meargă câțiva metri pe trotuar, să-i împingă cu botul mașinii pe bătrânii ieșiți la promenadă, dar aceștia s-au dovedit a fi nepermis de încăpățânați și nu s-au dat în lături în ruptul capului. Ba unii mai tupeiști au și strigat la șofer, atenționându-l că e gata să-i calce.
Propunem ca în viitorul imediat, autoritățile bârlădene și Poliția rutieră să-și dea mâna întru realizarea unui set de amenzi drastice pentru pietonii care fac asemenea figuri. Să-i ardă la buzunar, să le ia pensia, să-i închidă la domiciliu! Nu se poate așa ceva!

de Simona MIHĂILĂ S-a rezolvat problema parcărilor la Bârlad, iar edilii pot tăia de pe lista investițiilor tot ce ține de amenajarea, întreținerea, dotarea acestor spații. Vestea bună este că banii vor putea fi utilizați în alte scopuri, cum ar fi, de exemplu, amenajarea unor trasee speciale pentru pietoni, în afara orașului. Din păcate, a fost nevoie ca șoferul acestui Mercedes să-și urce mașina pe trotuar pentru ca edilii bârlădeni, Poliția locală și cea rutieră să priceapă că circulația pietonală este ultimul lucru care-i lipsește Bârladului. La plecare, Mercedes-ul nu s-a lăsat atât de repede dus pe carosabil. A încercat…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Simona Vasile