Home » Social » Copii pe skateboard, loviți de o mașină!

Copii pe skateboard, loviți de o mașină!

de Răzvan CĂLIN

Doi minori din Bârlad care se deplasau pe un skateboard, au fost răniți ușor după ce au fost acroșați de un autoturism.

Marți, 14 iulie, doi minori din Bârlad au fost la un pas de a sfârți sub roțile unei mașini în timp ce se deplasau pe un skateboard. Accidentul s-a petrecut în jurul orei 13.30, pe strada Tudor Vladimirescu, la intersecția cu strada Octavian Goga.

„Din direcția Bariera Puiești către SC Confecții SA circula un autoturism marca Seat Leon, condus de un tânăr din Bârlad în vârstă de 26 de ani. La un moment dat, de pe o străduță laterală au pătruns pe carosabil și i-au apărut brusc în față doi minori care se deplasau pe un skateboard. Practic, cei doi copii stăteau cu fundul pe skateboard și coborau de pe o stradă laterală, care era și în pantă. Din fericire, șoferul nu circula cu viteză mare și i-a observat la timp, încercând să evite contactul. Totuși, i-a acroșat pe cei doi copii cu partea din față”, ne-a declarat subcomisarul Mihaela Ștraub, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

Din fericire, cei doi băieți (în vârstă de 9 ani și, respectiv 10 ani) nu au suferit răni grave, alegându-se cu câteva zgârieturi și o spaimă zdravănă. Chiar și așa au fost transportați la Spitalul municipal de urgență „Elena Beldiman”, unde au fost supuși unor investigații medicale amănunțite. Conducătorul auto a ieșit negativ la alcooltest.

de Răzvan CĂLIN Doi minori din Bârlad care se deplasau pe un skateboard, au fost răniți ușor după ce au fost acroșați de un autoturism. Marți, 14 iulie, doi minori din Bârlad au fost la un pas de a sfârți sub roțile unei mașini în timp ce se deplasau pe un skateboard. Accidentul s-a petrecut în jurul orei 13.30, pe strada Tudor Vladimirescu, la intersecția cu strada Octavian Goga. „Din direcția Bariera Puiești către SC Confecții SA circula un autoturism marca Seat Leon, condus de un tânăr din Bârlad în vârstă de 26 de ani. La un moment dat, de…

Review Overview

About Razvan Calin

x

Check Also

Germania plătește cele mai multe alocații comunitare, pentru familiile din județul Vaslui

La data de 31 martie 2020, la Agenția Județeană ...

Colaps financiar. DGASPC Vaslui nu mai are bani pentru salarii pentru trimestrele III și IV din 2020

de Dănuț CIOBANU  Situația financiară de la Protecția Copilului ...

Vasluienii nu și-au încasat în luna martie drepturi sociale care se ridică la suma de 125.919 lei

În luna martie 2020, în conturile Agenției Județene de ...