Home » Social » Mare ni-i credința, Doamne! – Încă o biserică la Bârlad

Mare ni-i credința, Doamne! – Încă o biserică la Bârlad

de Simona MIHĂILĂ

După ce anul trecuta împărțit bani publici cu nemiluita pentru construcția mai multor biserici în Bârlad, autoritățile locale mai pun umărul la ridicarea a încă unui lăcaș de cult.

În ședința de mânine, consilierii bârlădeni vor aproba (fără doar și poate) Planul Urbanistic de Detaliu (PUD) pentru ridicarea bisericii cu hramul „Sfânta Treime”, pe strada Corneliu Coposu din localitate.
Biserica va fi construită pe un teren pe care Consiliul Local Bârlad i l-a transmis Episcopiei Hușilor și Protopopiatului Bârlad în folosință gratuită pentru o perioadă de 49 de ani.

de Simona MIHĂILĂ După ce anul trecuta împărțit bani publici cu nemiluita pentru construcția mai multor biserici în Bârlad, autoritățile locale mai pun umărul la ridicarea a încă unui lăcaș de cult. În ședința de mânine, consilierii bârlădeni vor aproba (fără doar și poate) Planul Urbanistic de Detaliu (PUD) pentru ridicarea bisericii cu hramul „Sfânta Treime”, pe strada Corneliu Coposu din localitate. Biserica va fi construită pe un teren pe care Consiliul Local Bârlad i l-a transmis Episcopiei Hușilor și Protopopiatului Bârlad în folosință gratuită pentru o perioadă de 49 de ani.

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Simona Vasile

2 comments

  1. nici Dumnezeu nu te apara daca construiesti cu bani di furat.

  2. sa le termine pe cele incepute si apoi sa mai construiasca alta, nu sunteti normali in Primaria Barlad