Home » Justitie » Prinși la vamă cu bunuri pentru care nu aveau documente

Prinși la vamă cu bunuri pentru care nu aveau documente

de Roxana NĂSTASĂ

Polițiștii de frontieră vasluieni, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au depistat în trafic, doi cetățeni români care transportau bunuri alimentare și nealimentare, în valoare totală de 2.005 lei, în scopul comercializării lor, fără să dețină documente legale.

Alaltăieri, în jurul orei 10, pentru valorificarea unei informații, polițiști de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Huși aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu au oprit pentru control, pe raza localității Huși, un autoturism marca Ford, înmatriculat în România, condus de cetățeanul român Constantin T., în vârstă de 19 de ani.

La controlul de frontieră efectuat asupra autoturismului au fost descoperite opt bucăți de pilote de diferite culori și două valuri pânză a câte 40 m fiecare, pentru care cetățeanul nu a putut prezenta documente de proveniență și transport.

Trei ore mai târziu, polițiști de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Fălciu aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu au oprit pentru control, pe raza localității Murgeni, o autoutilitară marca Iveco, înmatriculată în România, condusă de cetățeanul român Gabriel A., în vârstă de 19 de ani, reprezentant al unei societăți comerciale.

La controlul de frontieră efectuat asupra autovehicului s-a constatat că cetățeanul în cauză transporta mai multe produse alimentare și nealimentare (60 litri ulei de floarea soarelui, 15 saci a câte cinci Kg de furaje pentru pui și 25 litri de lichid incolor cu miros specific de alcool), pentru care nu a putut prezenta documente de proveniență și transport.

Cu privire la cele constate, cei doi șoferi au declarat că intenționau să comercializeze bunurile în România.

Polițiștii de frontieră au sancționat contravențional cetățenii în cauză cu amendă în valoare totală de 2.000 de lei, iar bunurile în valoare totală de 2.005 lei au fost ridicate în vederea confiscării.

de Roxana NĂSTASĂ Polițiștii de frontieră vasluieni, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au depistat în trafic, doi cetățeni români care transportau bunuri alimentare și nealimentare, în valoare totală de 2.005 lei, în scopul comercializării lor, fără să dețină documente legale. Alaltăieri, în jurul orei 10, pentru valorificarea unei informații, polițiști de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Huși aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu au oprit pentru control, pe raza localității Huși, un autoturism marca Ford, înmatriculat în România, condus de cetățeanul român Constantin T., în vârstă de 19 de ani. La controlul de frontieră efectuat asupra autoturismului…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

One comment

  1. ce dobitoci .la astia necajiti care duc la familiile lor citiva litri de ulei si alte alimente ,le confisca idiotii,dar la cei care au furat romania bucata cu bucata nici nu se ating de averea lor.rusine sa le fie,sa fie legea pt .toata lumea.capuselor imbuibate.