Home » Justitie » Trei minori, trei infractori

Trei minori, trei infractori

de Răzvan CĂLIN

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale Bârlad au reținut trei minori care au săvârșit mai multe infracțiuni de tâlhărie în perioada februarie – iulie 2015.

Este vorba despre bârlădenii D.E., în vârstă de 15 ani, cercetat pentru comiterea unei infracțiuni de tâlhărie calificată, a trei infracțiuni de tâlhărie și a două tentative la aceeași faptă; Alexandru C., în vârstă de 16 ani, cercetat pentru două infracțiuni de tâlhărie și o tentativă de tâlhărie și Vlad P., în vârstă de 16 ani, cercetat pentru 2 infracțiuni de tâlhărie și o tentativă de tâlhărie.
„Prima faptă a fost comisă de Vlad P, pe strada Vasile Pârvan, din municipiul Bârlad. Acesta a smuls un telefon mobil din mâna unui minor, în vârstă de 15 ani, pe care l-a amenințat și cu acte de violență. O altă infracțiune a fost săvârșită în seara de 23.04.2015, când prin exercitarea de acte de violență, D.E. a controlat prin buzunare un tânăr, în vârstă de 18 ani, însă nu a găsit bani. După trei zile, cei doi s-au reîntâlnit pe strada Republicii, iar D.E. l-a deposedat de 7 lei, bani găsiți în buzunarele victimei”, ne-a declarat subcomisarul Mihaela Ștraub, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.
În lunile iunie și iulie 2015, cei trei au deposedat (sau au încercat să sustragă prin violență) diferite sume de bani de la șase minori, cu vârste cuprinse între 15 și 17 ani. În baza probatoriului administrat, polițiștii de investigații criminale i-au reținut pe cei trei minori, aceștia fiind prezentați la data de 14.07.2015 la Parchetul de pe lângă Judecătoria Bârlad. Față de Vlad P.a fost dispusă măsura preventivă a controlului judiciar, pe o perioadă de 30 zile, iar D.E. și Alexandru C.au fost prezentați la Judecătoria Bârlad, cu propunere de arestare preventivă. Instanța a dispus și față de cei doi măsura preventivă a controlului judiciar, pe o perioadă de 30 zile.

de Răzvan CĂLIN Polițiștii Biroului de Investigații Criminale Bârlad au reținut trei minori care au săvârșit mai multe infracțiuni de tâlhărie în perioada februarie – iulie 2015. Este vorba despre bârlădenii D.E., în vârstă de 15 ani, cercetat pentru comiterea unei infracțiuni de tâlhărie calificată, a trei infracțiuni de tâlhărie și a două tentative la aceeași faptă; Alexandru C., în vârstă de 16 ani, cercetat pentru două infracțiuni de tâlhărie și o tentativă de tâlhărie și Vlad P., în vârstă de 16 ani, cercetat pentru 2 infracțiuni de tâlhărie și o tentativă de tâlhărie. „Prima faptă a fost comisă de Vlad…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Razvan Calin

%d blogeri au apreciat: