Home » News » Politics » Daniel Buzamăt candidează independent la Primăria Bârlad, deși este membru PMP
Daniel Buzamăt

Daniel Buzamăt candidează independent la Primăria Bârlad, deși este membru PMP

de Simona MIHĂILĂ

Conducerea centrală a PMP a decis că excluderea lui Buzamăt din partid este neîntemeiată.

Consilierul bârlădean Daniel Buzamăt a „redevenit” membru al Partidului Mișcarea Populară (PMP), cu toate actele în regulă.
Zilele trecute, Comisia Națională de Arbitraj și Integritate (CNAI) a partidului a hotărât că nu există niciun temei ca Buzamăt să nu fie considerat membru al PMP și că decizia de excludere a conducerii județene nu a fost emisă respectându-se procedura.
„La ședințele de excludere nu s-a prezentat niciun document din care să rezulte că Daniel Buzamăt a fost convocat pentru a-și susține apărarea. CNAI constată încălcarea dreptului la apărare prin încălcarea procedurii de citare și comunicare a deciziei de excludere. În plus, din documentele prezentate de Consiliul executiv județean reiese că excluderea a fost din cadrul Consiliul executiv local și nicidecum din calitatea de membru al partidului”, se arată în decizia CNAI a PMP.
În ciuda faptului că are, în continuare, carnetul de membru al PMP, consilierul Buzamăt își menține decizia de a candida ca independent la fotoliul de primar al Bârladului.
„Dacă PMP Bârlad va dori să mă susțină, atunci voi candida ca independent cu susținerea PMP. Dar nu îmi fac asemenea iluzii, mai ales că ei au un cadidat, pe domnul Victor Minciună, și nu ar fi cinstit să îi retragă sprijinul”, a declarat, pentru Est News, consilierul Daniel Buzamăt.

de Simona MIHĂILĂ Conducerea centrală a PMP a decis că excluderea lui Buzamăt din partid este neîntemeiată. Consilierul bârlădean Daniel Buzamăt a „redevenit” membru al Partidului Mișcarea Populară (PMP), cu toate actele în regulă. Zilele trecute, Comisia Națională de Arbitraj și Integritate (CNAI) a partidului a hotărât că nu există niciun temei ca Buzamăt să nu fie considerat membru al PMP și că decizia de excludere a conducerii județene nu a fost emisă respectându-se procedura. "La ședințele de excludere nu s-a prezentat niciun document din care să rezulte că Daniel Buzamăt a fost convocat pentru a-și susține apărarea. CNAI constată…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Simona Vasile

%d blogeri au apreciat: