Home » Monden » Bobby Păunescu se așază la casa lui

Bobby Păunescu se așază la casa lui

Unul dintre cei mai râvniți burlaci se însoară. De azi, Bobby Păunescu se va așeza la casa lui, alături de superba sa iubită, modelul Alice Peneacă.

Nu i-a luat mult să își dea seama că ea este jumătatea lui. Anul trecut, Bobby Păunescu și Alice Peneacă se afișau ca un cuplu, iar astăzi cei doi devin oficial soț și soție. Pentru cununia civilă, mirii au ales ca decor Studiourile MediaPRO, din Buftea, unde vor spune “Da” într-un cadru restrâns.

Cu două perechi de nași și nu mai mult de 50 de invitați, azi Bobby și Alice se vor cununa civil. Nunta cea mare o vor face abia în toamnă, în România, firește. “Totul s-a petrecut cu viteza unui… fulger.

S-au hotărât să facă pasul și în doar o săptămână au pus totul la punct. El a spus că nu are rost să mai aștepte, pentru că e convins că Alice este aleasa. Ne zicea că este fericit și că se însoară prima și ultima oară”, a declarat pentru Libertatea un apropiat de-al cuplului. Primele zvonuri despre povestea de iubire dintre Bobby Păunescu și Alice Peneacă au apărut la finele lui 2013, însă ei s-au afișat public abia în prima parte a anului trecut.

Sursa; libertatea.ro

Unul dintre cei mai râvniți burlaci se însoară. De azi, Bobby Păunescu se va așeza la casa lui, alături de superba sa iubită, modelul Alice Peneacă. Nu i-a luat mult să își dea seama că ea este jumătatea lui. Anul trecut, Bobby Păunescu și Alice Peneacă se afișau ca un cuplu, iar astăzi cei doi devin oficial soț și soție. Pentru cununia civilă, mirii au ales ca decor Studiourile MediaPRO, din Buftea, unde vor spune “Da” într-un cadru restrâns. Cu două perechi de nași și nu mai mult de 50 de invitați, azi Bobby și Alice se vor cununa civil.…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: