Home » National » ROBBIE WILLIAMS la București: Nu știam că sunt atât de iubit aici. Sper că v-ați distrat

ROBBIE WILLIAMS la București: Nu știam că sunt atât de iubit aici. Sper că v-ați distrat

Concertul susținut de cântărețul britanic Robbie Williams în Piața Constituției din București, vineri, a început în jurul orei 21.00, cu piesa “Let me entertain you”, care dă titlul turneului său actual, peste 60.000 de fani fiind prezenți la eveniment.

UPDATE 23:42 Robbie Williams a declarat pe scenă la finalul concertului pe care l-a susținut, vineri seară, în Piața Constituției din București că nu știa că este atât de iubit în România și că speră că publicul s-a distrat, făcând aluzie la titlul turneului pe care îl susține în prezent, “Let me entertain you”.

La finalul concertului din Piața Constituției, care a durat aproape două ore, Robbie Williams a interpretat piesa “Angels”, urmată de un cover după melodia “I did it my way”. Artistul a părăsit scena pe refrenul piesei “Angels” cântat de fani, nu înainte de a primi un steag al României.

GALRIE FOTO

După ce le-a spus fanilor “Mulțumesc” în limba română, Robbie Williams a continuat în limba engleză: “România, ai fost al naibii de minunată”. “Nu știam că sunt atât de mulți oameni care vor veni să vadă show-ul, sper că v-ați distrat”, a mai spus artistul în încheierea concertului.

La final, pe cele trei ecrane cu care a fost dotată scena, au fost proiectate imagini cu publicul și Casa Poporului.

Concertul susținut de cântărețul britanic Robbie Williams în Piața Constituției a început în jurul orei 21.00, cu piesa “Let me entertain you”, peste 60.000 de fani, majoritatea tineri, fiind prezenți la eveniment.

A doua piesă cântată de Robbie Williams a fost “Rock DJ”, după care artistul a salutat publicul în limba română: “Bună seara, București!”.

“Sunt foarte faimos aici, permiteți-mi să mă prezint: numele meu e Robbie fucking Williams, aceasta este trupa mea și, pentru următoarele două ore, ne vom distra împreună”, a continuat starul britanic, de data aceasta în limba engleză.

În timpul concertului au avut loc mai multe momente speciale. Astfel, la un moment dat, tatăl artistului a urcat pe scenă pentru a cânta împreună piesa “Better man”.

Ulterior, Robbie Williams a coborât de pe scenă și a ales o tânără din public cu care a mers “în pat”. Decorul de pe scenă era amenajat ca și cum cei doi s-ar fi aflat împreună într-un pat.

De asemenea, starul britanic a interpretat piesa “Freedom” și apoi i-a cântat, împreună cu publicul, “La mulți ani!” lui George Michael, a cărui zi de naștere a fost pe 25 iunie.

Artistul a comunicat foarte mult cu fanii, coborând de mai multe ori de pe scenă pentru a-i saluta.

UPDATE 22:27 Robbie Williams a coborât de pe scenă și a ales o tânără din publicpe care a dus-o în patul folosit ca decor.

UPDATE 21:51 Robbie Williams a cântat piesa “Better Man” împreună cu tatăl său, care a urcat pe scenă.

UPDATE 21: 39 Publicul cântă cu Robbie Wiliams

Publicul cântă cu Robbie Williams și aplaudă frenetic.

“Incredibil, nu știu ce să spun. Îmi pare rău că este prima dată când vin aici. Nu știam că mă cunoașteți”, a spus Robbie Williams.

Artistul a coborât de pe scenă și a dat mâna cu spectatori din primul rând.

UPDATE 21:26 Concertul susținut de Robbie Williams la București a început, cu piesa “Let me entertain you”

A doua piesă cântată de Robbie Williams a fost “Rock DJ”, după care artistul a salutat publicul în limba română: “Bună seara, București!”.

“Sunt foarte faimos aici, permiteți-mi să mă prezint: numele meu e Robbie fucking Williams, aceasta este trupa mea și, pentru următoarele două ore, ne vom distra împreună”, a continuat starul britanic, de data aceasta în limba engleză.

Scena pe care a urcat Robbie Williams, îmbrăcat în debutul acestui show într-o ținută neagră, măsoară 57 de metri lungime și 30 de metri adâncime, iar întreaga producție a fost pregătită de 300 de membri ai staff-ului și 150 de mașiniști, paza fiind asigurată de 600 de agenți de securitate.

UPDATE 19:45 Concertul artistului britanic Lemar a început. Peste 60.000 de spectatori sunt prezenți în Piața Constituției.

UPDATE 19:15 Concertul Deliei s-a terminat

UPDATE 19:10 La punctele de vânzare au început să se facă cozi. Spectatorii continuă să vină în număr mare la show-ul din Piața Constituției.

UPDATE 19:08 Cele două ecrane amplasate în dreapta și stânga scenei nu funcționează. Cei care nu au locuri în fața scenei văd cu dificultate prestația Deliei.

UPDATE 19:00 Concertul Deliei a fost întrerupt din cauza unor probleme cu sonorizarea. După trei minute de pauză, show-ul a reînceput. “Nu e vina noastră”, a spus Delia. “Robbie, ce ne faci?”, a adaugat artista.

UPDATE 18:40 Delia și-a început show-ul, iar spectatorii au început să se apropie de scenă

UPDATE  17:15 Mii de persoane sunt în acest moment în Piața Constituției. Unii dintre ei și-au ocupat deja scaunele în tribune și pe peluza de la Palatul Parlamentului, iar spațiul amenajat în fața scenei este pe jumătate plin. Fanii așteaptă nerabdători să îl vadă și să îl asculte pe Robbie Williams.

UPDATE 16:00 În prezent, în Piața Constituției sunt câteva sute de fani. Cei mai înfocați admiratori au venit pictați pe față similar imaginii aflate în centrul campaniei de promovare a turneului “Let Me Entertain You” din care face part și show-ul de la București. Spectatorii au la dispoziție carduri, pe care le pot alimenta cu bani, cu care ulterior își pot achiziționa băuturi de la punctele de vânzare amenajate în spațiul de concert. De asemenea, partenerii evenimentului oferă publicului biscuiți și bucăți de mușama pe care se poate sta pe jos, precum și stegulețe cu care își pot face vânt.

Accesul la concertul pe care Robbie Williams a fost permis în Piața Constituției de la ora 16.00, când fanii cântărețului britanic au început să sosească.


Peste 60.000 de spectatori sunt așteptați la concertul din această seară din Piața Constituției.

Totodată, fanii artistului care nu pot să ajungă la concert pot să îl urmărească live, online, pe www.telekomtv.ro și prin intermediul aplicației de mobil Telekom TV. În acest sens, utilizatorii, clienți Telekom sau nu, au fost invitați să își rezerve unul dintre cele 50.000 de bilete virtuale până vineri, la ora 13.00.

În plus, clienții Telekom care au serviciul de televiziune Telekom TV pot urmări live concertul la televiziunea Dolce Info (poziția 100 SD sau 440 HD), vineri, începând cu ora 20.00.

Concertul lui Robbie Williams face parte din turneul internațional “Let me Entertain You”, care se desfășoară în peste 10 țări.

În deschiderea concertului susținut de Robbie Williams vor susține recitaluri artistul britanic Lemar și cântăreața Delia.

Cerințele lui Robbie Williams pentru concertul de la București

Lucrările de amenajare a scenei pe care va urca Robbie Williams, care măsoară 57 de metri lungime și 30 de metri adâncime, au început pe 11 iulie. Întreaga producție va fi pregătită de 300 de membri ai staff-ului și 150 de mașiniști, iar paza va fi asigurată de 600 de agenți de securitate.

Potrivit organizatorilor, artistul britanic a cerut să i se asigure în ziua concertului un meniu sănătos, constituit din preparate proaspete, aprovizionarea fiind făcută constant pe parcursul întregii zile. Pentru masa de prânz și cină s-au solicitat pește cu carne albă și somon, miel, legume verzi, orez brun, paste de quinoa și sushi. Artistul a mai cerut ca în backstage să aibă un espressor, ceainic electric, gumă de mestecat, lapte proaspăt și băuturi energizante necarbonatate.

Totodată, cabina din backstage va fi mobilată cu canapele și fotolii confortabile, lămpi decorative și plante și flori naturale. Robbie Williams va mai avea la dispoziție un X-Box 360 și un televizor cu diagonala de 40’’ (101,6 centimetri), au mai precizat organizatorii concertului.

RESTRICȚII de circulație în zona Pieței Constituției

Traficul va fi restricționat, de joi, ora 18.00, până sâmbătă, la ora 08.00, pe bulevardul Libertății, între Calea 13 Septembrie și bulevardul Națiunile Unite, și pe bulevardul Unirii, între bulevardul I. C. Brătianu și Piața Constituției, a anunțat Brigada Rutieră a Capitalei.

În timpul restricțiilor de trafic pentru organizarea concertului care va fi susținut, vineri, de Robbie Williams, șoferii pot merge pe rutele ocolitore Calea 13 Septembrie – bd. Libertății – Piața George Coșbuc – bd. Regina Maria, str. Izvor – str. Hașdeu – Splaiul Independenței și Bd. Unirii – Piața Unirii – Splaiul Independenței – str. Hașdeu – str. Izvor – Calea 13 Septembrie.

Sursa: mediafax.ro

Concertul susținut de cântărețul britanic Robbie Williams în Piața Constituției din București, vineri, a început în jurul orei 21.00, cu piesa "Let me entertain you", care dă titlul turneului său actual, peste 60.000 de fani fiind prezenți la eveniment. UPDATE 23:42 Robbie Williams a declarat pe scenă la finalul concertului pe care l-a susținut, vineri seară, în Piața Constituției din București că nu știa că este atât de iubit în România și că speră că publicul s-a distrat, făcând aluzie la titlul turneului pe care îl susține în prezent, "Let me entertain you". La finalul concertului din Piața Constituției, care…

Review Overview

About Mihai Vasile

x

Check Also

Tudorel Toader, după decizia CEDO în cazul Kovesi vs România: Președintele nu a revocat-o pe în baza propunerii mele, ci decizia CCR se executăon 5 mai 2020 at 11:45

„Eu ca ministru am făcut raportul de evaluare şi ...

Insuportabila ușurătate a ființei de nimicon 5 mai 2020 at 10:45

„Nu am niciun sentiment, nici de bucurie, nici de ...

Kovesi, după decizia CEDO: Sper ca această hotărâre să reprezinte o reparație simbolică pentru toți magistrații hărțuiți în ultimii anion 5 mai 2020 at 12:52

„Nu am depus o cerere pentru despăgubiri bănești, pentru ...