Home » Justitie » Mașină radiată din circulație, descoperită de polițiștii de frontieră vasluieni

Mașină radiată din circulație, descoperită de polițiștii de frontieră vasluieni

de Roxana NĂSTASĂ

Polițiști de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albița au întocmit dosar penal unui bărbat, cu dublă cetățenie, care conducea un autoturism marca Skoda Fabia, ce figura în bazele de date ca fiind radiată din circulație de autoritățile belgiene.

Vineri, la P.T.F. Albița/I.T.P.F. Iași, s-a prezentat la controlul de frontieră, pentru a ieși din țară, Petru L., cu cetățenie română și R. Moldova, în vârstă de 26 de ani, conducând un autoturism marca Skoda Fabia, înmatriculat în Belgia.
În urma verificărilor specifice efectuate, lucrătorii vamali au constatat că autoturismul figurează ca fiind radiat din circulație de către autoritățile din Belgia, începând cu data de 10.06.2015, iar numărul de înmatriculare este atribuit unui alt autoturism.
Conducătorul auto a declarat că a cumpărat autoturismul în cauză de la o societate de profil din Bruxelles și că în momentul achiziționării nu avea plăcuțe cu numere de înmatriculare, acestea fiind montate ulterior de un angajat al societății, el neștiind că sunt „cu probleme”.
Polițiștii de frontieră i-au întocmit bărbatului dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat și cu număr fals de înmatriculare.

de Roxana NĂSTASĂ Polițiști de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albița au întocmit dosar penal unui bărbat, cu dublă cetățenie, care conducea un autoturism marca Skoda Fabia, ce figura în bazele de date ca fiind radiată din circulație de autoritățile belgiene. Vineri, la P.T.F. Albița/I.T.P.F. Iași, s-a prezentat la controlul de frontieră, pentru a ieși din țară, Petru L., cu cetățenie română și R. Moldova, în vârstă de 26 de ani, conducând un autoturism marca Skoda Fabia, înmatriculat în Belgia. În urma verificărilor specifice efectuate, lucrătorii vamali au constatat că autoturismul figurează ca fiind radiat din circulație…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile