Home » Monden » Emoții pentru Cătălin Măruță și soția sa. Andra va naște peste două zile!

Emoții pentru Cătălin Măruță și soția sa. Andra va naște peste două zile!

Artista este programată să aducă pe lume o fetiță pe data de 23 iulie, fix cu o lună înaintea zilei sale de naștere. Eva Maria are deja camera pregătită.

Emoții mari pentru Andra și Cătălin Măruță. Clipa în care artista va aduce pe lume și o fetiță se apropie, ei urmând să devină din nou părinți în această săptămână. Andra este programată să nască pe data de 23, fiind însă foarte posibil să existe o “eroare” de o zi, două, dat fiind faptul că viitoarea mămică și-ar dori să nu mai apeleze la operația de cezariană. Pe toată perioada sarcinii, artista a fost monitorizată tot de medicul Nicolae Poiană, același care a asistat-o și la nașterea băiețelului ei, David. Eva Maria are deja camera pregătită și decorată, iar mămica sa numără zilele până când își va ține fetița în brațe. Nașterea va avea loc într-o clinică privată, iar pentru aceasta cei doi soți vor plăti în jur de 3.000 de euro, ei optând să cumpere pachetul VIP, ca-re-i va asigura Andrei tot ceea ce are nevoie în spital, inclusiv consiliere psihologică.

A evitat petrecerile și locurile aglomerate

Aflată pe ultima sută de metri cu nașterea fetiței, Andra a ratat o serie de evenimente în ultima perioadă, întrucât nu a dorit să-și pună sarcina în vreun pericol. Mai mult, artista și-a anulat concertele pe care le avea încă de când era în luna a șaptea.

Primul copil l-a născut prin cezariană

La data de 16 martie 2011, Andra l-a adus pe lume pe David, prin cezariană. Băiatul a primit nota 10 la naștere, având 3,760 kg și 54 cm. “Nu am crezut niciodată că pot exista astfel de sentimente, că pot simți o bucurie atât de mare. Când mi-am văzut pentru prima oară copilul și l-am luat în brațe, am simțit că mi se înmoaie picioarele”, a declarat atunci Cătălin Măruță, emoționat din cale-afară.

Sursa: libertatea.ro

Artista este programată să aducă pe lume o fetiță pe data de 23 iulie, fix cu o lună înaintea zilei sale de naștere. Eva Maria are deja camera pregătită. Emoții mari pentru Andra și Cătălin Măruță. Clipa în care artista va aduce pe lume și o fetiță se apropie, ei urmând să devină din nou părinți în această săptămână. Andra este programată să nască pe data de 23, fiind însă foarte posibil să existe o “eroare” de o zi, două, dat fiind faptul că viitoarea mămică și-ar dori să nu mai apeleze la operația de cezariană. Pe toată perioada sarcinii,…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile