Home » Sport » Mountain Bike Festival Bârlad, o reușită!

Mountain Bike Festival Bârlad, o reușită!

de Răzvan CĂLIN

Duminică, 19 iulie, Clubul Copiilor „Spiru Haret” a organizat Concursul de biciclete „Mountain Bike Festival – Barlad”.

Aflat la cea de a VII-a ediție, concursul s-a bucurat de participarea a 35 de cicliști din Bârlad și Vaslui , de diferite vârste, care au pedalat pe două trasee: unul mai scurt, de aaproximativ 2 kilometri (pentru cei sub 14 ani) și unul mai lung de 8.000 de metri (pentru cei în vârstă de peste 14 ani). Sponsorul concursului (SC AndiGeo-Sport  SRL Barlad) a oferit premii tuturor concurenților constând în piese de biciclete, tricouri și șepci. Premiul cel mare, câștigat de Alexandru Teclă, a constat într-o bicicletă DHS.

„Concursul a fost unul reușit dacă ținem cont de condițiile atmosferice (căldura foarte mare solicitând puternic atât fizic, cât și psihic),  dar și prin prisma traseului și a bicicletelor foarte bine pregătite pentru astfel de trasee accidentate. A dominat o atmosferă de fair  – play, concurenții ajutându-se între ei în diferite momente și situații. De altfel, s-a asigurat asistență tehnică, sanitară și apă pentru hidratare, astfel încât nu s-au înregistrat accidente sau evenimente neplăcute. Mulțumim pe această cale și Jandarmeriei pentru sprijinul care ni l-au acordat”, ne-a declarat Marius Gîmbuță, directorul Clubului Copiilor Bârlad.

de Răzvan CĂLIN Duminică, 19 iulie, Clubul Copiilor „Spiru Haret” a organizat Concursul de biciclete „Mountain Bike Festival - Barlad”. Aflat la cea de a VII-a ediție, concursul s-a bucurat de participarea a 35 de cicliști din Bârlad și Vaslui , de diferite vârste, care au pedalat pe două trasee: unul mai scurt, de aaproximativ 2 kilometri (pentru cei sub 14 ani) și unul mai lung de 8.000 de metri (pentru cei în vârstă de peste 14 ani). Sponsorul concursului (SC AndiGeo-Sport  SRL Barlad) a oferit premii tuturor concurenților constând în piese de biciclete, tricouri și șepci. Premiul cel mare,…

Review Overview

About Razvan Calin

x

Check Also

Un oficial al roș-albilor îl înfruntă pe Ionuț Negoiță: „E sfidător pentru istoria lui Dinamo” | EXCLUSIV ProSport Live

Gabriel Răduță (52 de ani), șeful centrului de copii ...

Care este de fapt adevărul în privința Mondialului de handbal tineret din România? De la „demersurile noastre către IHF au rămas fără răspuns” la „este imposibil să se joace la data programată”

Ministrul Tineretului și Sportului, Ionuț Stroe, a anunțat ieri, ...

Astăzi pariem și pe darts » Pont pregătit în cota 1.85 la turneul „Icons of Darts Live League!”

Astăzi pe lângă Biletul Zilei cu ajutorul căruia țintim ...