Home » Social » „Hora din străbuni”, ediția a IV-a

„Hora din străbuni”, ediția a IV-a

de Roxana NĂSTASĂ

Nu mai e mult și ansambluri de dansuri folclorice din România, Republica Moldova, Grecia, Algeria, Mexic, Thailanda, Sri Lanka, Rusia și Polonia vor poposi la Vaslui în cadrul celei de-a patra ediții a Festvalului Internațional de Folclor „Hora din Străbuni”. Festivalul se va desfășura în perioada 31 iulie – 4 august, pe scena Teatrului de Vară din municipiul Vaslui, prețul unui bilet fiind de 5 lei pe zi sau 20 de lei pentru toate cele cinci zile.

„Mai sunt mai puțin de zece zile până la cel mai important eveniment, Festivalul Internațioanal de Folclor „Hora din străbuni” și îmi doresc ca noi, organizatorii, precum și formațiile, să ne ridicăm la așteptările spectatorilor, dar și telespectatorilor. Sperăm, totodată, să ne bucurăm de prezența în Teatrul de Vară cel puțin la fel ca la ediția anterioară”, ne-a declarat Lucian Onciu, organizatorul festivalului.

În cazul în care vremea va fi nefavorabilă, programele spectacolelor pregătite de artiștii prezenți se vor desfășura pe scena Casei de Cultură „Constantin Tănase” din Vaslui.

de Roxana NĂSTASĂ Nu mai e mult și ansambluri de dansuri folclorice din România, Republica Moldova, Grecia, Algeria, Mexic, Thailanda, Sri Lanka, Rusia și Polonia vor poposi la Vaslui în cadrul celei de-a patra ediții a Festvalului Internațional de Folclor „Hora din Străbuni”. Festivalul se va desfășura în perioada 31 iulie - 4 august, pe scena Teatrului de Vară din municipiul Vaslui, prețul unui bilet fiind de 5 lei pe zi sau 20 de lei pentru toate cele cinci zile. „Mai sunt mai puțin de zece zile până la cel mai important eveniment, Festivalul Internațioanal de Folclor „Hora din străbuni”…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile