Home » Justitie » Lovit cu toporul în cap și cu furca în fund!

Lovit cu toporul în cap și cu furca în fund!

de Răzvan CĂLIN

Un bărbat din comuna Pogana – Cornel Călin, de 35 de ani – a fost rănit grav după ce a fost implicat într-o bătaie cu furci și topoare petrecută marți seara.

Marți seara, liniștea satului Pogana a fost spartă de un scandal monstru apărut între două familii de localnici. Este vorba despre familiile Stupu și Călin, care în jurul orei 19 s-au încăierat, pe fondul unor mai vechi disensiuni.

Se pare că totul a pornit de la faptul că în urmă cu circa o săptămână, Vasile Stupu, în vârstă de 40 de ani, l-ar fi agresat pe unul dintre băieții lui Cornel Călin, de 35 de ani. În cursul zilei de marți (21 iulie), Călin a prins curaj (mai ales că se pare că în prealabil consumase băuturi alcoolice) și a decis să-i ceară socoteală lui Stupu.

”Din câte am înțeles, Cornel Călin a mers acasă la Vasile Stupu împreună cu un frate de al său și cu fiul pe care chipurile l-ar fi agresat Stupu. Toți trei aveau la ei topoare, așa că vă dați seama că în momentul în care i-a văzut așa înarmați ca la răscoală, Stupu a reacționat și el. Omul era acasă, repara ceva la un tractor când s-a trezit cu cei trei indivizi înarmați cu topoare. Unul din cei din familia Călin a intrat chiar în curtea lui Stupu și de aici a început tot scandalul sau mai bine zis bătaia dintre ei”, ne-a declarat Marcel Gîfu, primarul comunei Pogana.

Stupu, ajutat cei doi fii ai săi (în vârstă de 20 de ani, respectiv 15 ani)a reușit să le facă față agresorilor. În timpul altercației, se pare că acesta ar fi reușit să-l dezarmeze pe Călin și să-l lovească în cap cu propria-i secure, ba chiar a și fost înjunghiat în fund cu o furcă. Consătenii care au asista la altercație au chemat poliția și ambulanța prin intremediul apelului 112. Cornel Călin a ajuns la Spitalul municipal de urgență ”Elena Beldiman” din Bârlad unde a fost diagnosticat cu traumatism cranio – cerebral și o plagă fesieră înțepată. În momentul de față, polițiștii au declanșat cercetări pentru a elucida circumstanțele în care s-a produs acest caz.

de Răzvan CĂLIN Un bărbat din comuna Pogana - Cornel Călin, de 35 de ani - a fost rănit grav după ce a fost implicat într-o bătaie cu furci și topoare petrecută marți seara. Marți seara, liniștea satului Pogana a fost spartă de un scandal monstru apărut între două familii de localnici. Este vorba despre familiile Stupu și Călin, care în jurul orei 19 s-au încăierat, pe fondul unor mai vechi disensiuni. Se pare că totul a pornit de la faptul că în urmă cu circa o săptămână, Vasile Stupu, în vârstă de 40 de ani, l-ar fi agresat pe…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Razvan Calin

%d blogeri au apreciat: