Home » Invatamant » Profesorii care se vor titulari au dat năvală la contestații

Profesorii care se vor titulari au dat năvală la contestații

de Roxana NĂSTASĂ

După rezultatele dezastruoase la proba scrisă a examenului de titularizare, cadrele didactice s-au îmbulzit la contestații. Astfel, 100 de profesori au solicitat reevaluarea lucrărilor în speranța că norocul le va surâde.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului Școlar Județean (ISJ) Vaslui, cea mai mare parte a profesorilor care au depus contestații, sunt cei de limba română (17), învățători (17) și profesorii de educație fizică și sport (10), disciplină la care s-au obținut note destul de rușinoase, de 1 și de 2.
Cele mai multe contestații s-au depus de cei care au obținut note sub 5 profitând astfel de șansa reevaluării lucrărilor în speranța că poate reușesc în final să prindă măcar un post de suplinitor.
Rezultatele vor fi afișate pe 24 iulie, după care vor urma etapele de repartizare a candidaților pentru ocuparea posturilor pe perioadă nedeterminată cât și determinată.
Pentru concursul de ocupare a posturilor, ISJ Vaslui are disponibile 155 de posturi titularizabile.
În total, vor fi scoase la concurs 2.067 de posturi, dintre care 1.912 sunt pentru suplinitori. Dintre acestea, 766 se regăsesc în mediul urban și 1.146 în mediul rural, cu 490 de catedre complete și 1.422 incomplete.
Prima etapă de repartizare, la care vor lua parte candidații care au obținut cel puțin media 7,00 pentru posturi cu durată nedeterminată, va fi între 27-28 iulie.

de Roxana NĂSTASĂ După rezultatele dezastruoase la proba scrisă a examenului de titularizare, cadrele didactice s-au îmbulzit la contestații. Astfel, 100 de profesori au solicitat reevaluarea lucrărilor în speranța că norocul le va surâde. Potrivit reprezentanților Inspectoratului Școlar Județean (ISJ) Vaslui, cea mai mare parte a profesorilor care au depus contestații, sunt cei de limba română (17), învățători (17) și profesorii de educație fizică și sport (10), disciplină la care s-au obținut note destul de rușinoase, de 1 și de 2. Cele mai multe contestații s-au depus de cei care au obținut note sub 5 profitând astfel de șansa reevaluării…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: