Home » Justitie » Circula cu peste 200 km/h în localitate!

Circula cu peste 200 km/h în localitate!

de Roxana NĂSTASĂ

Polițiștii vasluieni au prins și sancționat în trei zile zeci de vitezomani. Cel ce se clasează pe primul loc este un șofer prins pe raza localității Miclești cu 215 km/h. Nu departe de el un motociclist care a fost prins că circula cu 198 km/h. Cei doi au fost sancționați contravențional și s-au ales și cu permisul de conducere reținut. Ca ei sunt, din păcate, mulți alții ce depășesc viteza maximă legală admisă.

Pentru combaterea nerespectării regimului legal de viteză, Serviciul Rutier organizează frecvent acțiuni la nivelul județului, la care participată și polițiștii rutieri din cadrul structurilor de ordine publică.
În trei zile, polițiștii Serviciului Rutier Vaslui și Biroului Drumuri Naționale și Europene au constatat și sancționat 446 cazuri de nerespectare a normelor rutiere. Cele mai multe sancțiuni contravenționale au fost aplicate pentru nerespectarea regimului legal de viteză, fiind reținute în vederea suspendării 13 permise de conducere auto, pentru depășirea vitezei maxime legale admise cu mai mult de 50 km/h.
Un bărbat, în vârstă de 42 ani, din municipiul Vaslui, a fost înregistrat de aparatul radar pe DN 24, pe un sector de drum situat în afara localității Miclești, circulând cu viteza de 215 km/h (+115). Conducătorul auto a fost sancționat contravențional cu amendă în cuantum de 945 lei și s-a dispus măsura complementară a suspendării exercitării dreptului de a conduce pentru 90 de zile.
De asemenea, polițiștii rutieri aflați în misiune pe DE 581 au depistat un bărbat, în vârstă de 39 ani, din municipiul București, care conducea o motocicletă, având direcția de deplasare Bârlad către Crasna, cu viteza de 198 km/h (+98). Acesta a fost sancționat contravențional, cu amendă în valoare de 945 lei, totodată fiindu-i reținut permisul de conducere pentru 90 de zile.

de Roxana NĂSTASĂ Polițiștii vasluieni au prins și sancționat în trei zile zeci de vitezomani. Cel ce se clasează pe primul loc este un șofer prins pe raza localității Miclești cu 215 km/h. Nu departe de el un motociclist care a fost prins că circula cu 198 km/h. Cei doi au fost sancționați contravențional și s-au ales și cu permisul de conducere reținut. Ca ei sunt, din păcate, mulți alții ce depășesc viteza maximă legală admisă. Pentru combaterea nerespectării regimului legal de viteză, Serviciul Rutier organizează frecvent acțiuni la nivelul județului, la care participată și polițiștii rutieri din cadrul structurilor…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: