Home » Justitie » Bătaie cu bâte, topoare și furci la Pogana!

Bătaie cu bâte, topoare și furci la Pogana!

de Răzvan CĂLIN

Două familii au fost implicate într-o altercație sângeroasă, soldată cu rănirea unui bărbat în vârstă de 37 de ani, care a ajuns la Spitalul Bârlad cu capul spart și o plagă înțepată în fund.

Două familii din comuna Pogana au provocat marți seara un scandal monstru, din care nu au lipsit topoarele, furcile și parii. Totul s-a soldat cu rănirea destul de gravă a unuia dintre protagoniști, un bărbat în vârstă de 37 de ani.

Scandalul a izbucnit în jurul orei 20, în fața casei lui Vasile Stupu, în vârstă de 43 de ani. La momentul respectiv, omul era pe uliță când de el s-a apropiat Cornel Călin, în vârstă de 37 de ani. Acesta era însoțit de fiul său, în vârstă de 18 ani și de un frate. Se pare că între cele două familii existau tensiuni mai vechi, iscate din cauză că Stupu l-ar fi agresat pe ful lui Călin cu câteva zile înainte.

Marți seara (după ce și-a făcut curaj dând peste cap câteva pahare cu alcool), Călin și-a luat fratele și fiul și a plecat către locuința lui Stupu cu intenția de a-i cere socoteală. Ba chiar, din spusele localnicilor, toți trei s-au înarmat și cu câte un topor.

„Ajunși în fața unui magazin din localitate, situat aproape de locuința bărbatului în vârstă de 43 de ani, cei trei lau observat și au început să se certe. Simțindu-se amenințat, acesta din urmă a plecat de pe stradă și a intrat în curtea sa. Numai că, bărbatul de 37 de ani (Călin, n.r.) a intrat în curte după el amenințându-l”, ne-a declarat subcomisarul Mihaela Ștraub, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

În acel moment, în apărarea lui Vasile Stupu au sărit cei doi fii ai săi, unul în vârstă de 20 de ani și celălalt, de 15 ani. Deși polițiștii încă n-au reușit să descâlcească toate ițele din acest caz, se pare că, la un moment dat, Silviu Stupu – fiul de 20 de al lui Vasile Stupu – a luat un par și l-a lovit în cap pe Călin. Problema este că individul a ajuns la spitalul din Bârlad cu un prim diagnostic de traumatism cranio-cerebral și o plagă înțepată într-o fesă. Ulterior, medicii bârlădeni l-au diagnosticat și cu multiple contuzii și plăgi tăiate și împunse. Însă, cei din clanul Stupu susțin că singura lovitură care i-au aplicat-o lui Călin este cea cu parul în moalele capului. Oricum, toate aceste aspecte urmează a fi clarificate de către polițiști care au deschis un dosar de cercetare penală pentru comiterea infracțiunilor de loviri și alte violențe, amenințare și violare de domiciliu. În momentul de față, Călin este internat în spitalul bârlădean, unde este ținut sub observație de medicii bârlădeni.

de Răzvan CĂLIN Două familii au fost implicate într-o altercație sângeroasă, soldată cu rănirea unui bărbat în vârstă de 37 de ani, care a ajuns la Spitalul Bârlad cu capul spart și o plagă înțepată în fund. Două familii din comuna Pogana au provocat marți seara un scandal monstru, din care nu au lipsit topoarele, furcile și parii. Totul s-a soldat cu rănirea destul de gravă a unuia dintre protagoniști, un bărbat în vârstă de 37 de ani. Scandalul a izbucnit în jurul orei 20, în fața casei lui Vasile Stupu, în vârstă de 43 de ani. La momentul respectiv,…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Razvan Calin

%d blogeri au apreciat: