Home » Social » Editorial – Al optulea violator. Cum poți fi așa cretin, Măruță?

Editorial – Al optulea violator. Cum poți fi așa cretin, Măruță?

de Alex SAVA

Nu am fost niciodată un fan al tău, Măruță. Și nici al genului de emisiuni pe care-l promovezi. Până acum am tolerat reperele tale inculte, chiar dacă nu am fost de acord cu ele. M-am gândit că orice maimuță de circ are publicul ei și orice babuin scărpinător în rect poate fi simpatic în anumite condiții. Am înțeles că e dreptul meu de privitor să schimb canalul. Și l-am schimbat!

Dar de ce nu ai rămas tu la amantlâcurile maneliștilor, scandalurile dintre divele siliconate, bolile geriatricului Lis și chitara lui Frone, Măruță? Nu mai bine îl mai plimbai un pic pe Tudorel cu avionul? Sau te mai țineai după trena Biancăi pe la Paris? Ori mai făceai vreun ADN pentru „sora” lui Mexicanu’?

Cum poți, Măruță, să intri cu bocancul plin de jegul nesimțirii în sufletele unor oameni care nu au avut în viață atâta noroc și șansă ca tine? Cum poți să te împăunezi că ai dat două sticle de ulei și-o varză amărâtă la o familie cu patru copii? Alții le-au dat mai mult, Măruță, și nici măcar nu au vrut să-și facă public numele! Unii au făcut donații de miliarde și au murit anonimi, iar tu vrei să-ți faci rating cu ciocolată și orez?

Cum poți, Măruță, să pui conștient stigmatul unui viol pe fruntea unei copile? Ai profitat de ea mai rău decât cei care au siluit-o! Ești al optulea violator, Măruță, și cel mai crud dintre toți! Doar sadismul te deosebește de ceilalți șapte. Abordarea este aceeași. Ai spus că nu o să apară decât mama cu spatele. Așa au spus și dosădiții ăia din Văleni, că or să o ducă acasă, dar au dus-o pe câmp. Iar tu ai pus-o pe ecran, s-o vadă tot poporul. Apoi, Măruță, ai spus că ea a fost de acord, cu semnătură! Așa au spus și cei șapte, știi? Au vrut s-o scoată pe ea vinovată, așa cum faci și tu spunând că au trecut opt luni de la incident și viața ei este aproape normală. Vezi, Măruță, câte asemănări între tine și ceilalți șapte? Spune, Măruță, vezi vreun alt motiv pentru care nu ai fi închis alături de ei, în aceeași celulă? Ai să poți spune atunci că, orice ți-ar face, viața ta va reveni la normal în opt luni?

Cum poți, Măruță, să te mai privești în oglindă după ce ai căsăpit inima unei copile? Cu cât sadism ai putut să arăți cu degetul națiunii spre „violata de la Vaslui”, mimând, în același timp, compasiune, empatie, durere, revoltă… Te-ai gândit vreo secundă că pângărești un suflet care nu ți-a greșit cu nimic? Un suflet și așa greu încercat de alte brute ca tine?

Cum poți, Măruță, să-ți mai privești în ochi prietenii, soția, copiii? Le fel le spui și lor, că „ea a vrut”? Că și-a dorit? Că tu doar ai ajutat-o să-și pună eticheta de victimă a unui abuz sexual? Și ei te cred, Măruță? Te înțeleg? Eu nu te-aș înțelege, sincer, și nu cred că cineva o poate face. Până acum am crezut că există un standard acceptat de imbecilitate, dar cred că tu îl întreci.

Cum poți fi așa cretin, Măruță?

de Alex SAVA Nu am fost niciodată un fan al tău, Măruță. Și nici al genului de emisiuni pe care-l promovezi. Până acum am tolerat reperele tale inculte, chiar dacă nu am fost de acord cu ele. M-am gândit că orice maimuță de circ are publicul ei și orice babuin scărpinător în rect poate fi simpatic în anumite condiții. Am înțeles că e dreptul meu de privitor să schimb canalul. Și l-am schimbat! Dar de ce nu ai rămas tu la amantlâcurile maneliștilor, scandalurile dintre divele siliconate, bolile geriatricului Lis și chitara lui Frone, Măruță? Nu mai bine îl mai…

Review Overview

User Rating: 4.28 ( 15 votes)

About Mihai Vasile

14 comments

  1. Felicitari pentru articol!!! Foarte bine spus !!! Maruta este al 8 lea violator!!! La fel am gandit si eu cand am vazut emisiunea, nu-mi venea sa cred ochilor si urechilor ca poate sa faca asa ceva. Un impostor, o mizerie de om, nu am cuvinte.

    • Eu nu cunosc bine chestia cu violul dar cred ca si daca ea ar fi fost o curva ce facea trotuarul si nu voia sa o faca cu sapte deodata …tot viol s-ar fi numit. Daca era sora mea am toti 7 erau violati.

  2. Felicitari pentru articol,,ar trebui facuta si o campanie ProVaslui pentru ca ne cam stigmatizeaza orasul si comunitatea

  3. Bai prostilor….fata aia doar a vrut sa multumeasca tarii intregi…a stat doar 5 minute…cat sa mai stea ascunsa…de ce sa stea ea ascunsa si nu idiotii aia…?ea i-a violat pe ei…sa invers…sunteti prosti rau…dar rau de tot…datorita lui maruta oamenii sunt alaruri de ea…jurnalistii lu’mos peste prajit

    • esti cu vaca rau ba florine! Du-te si te impusca. Fa un favor natiei.

    • Stefan cel Mare vs otomani

      mai pune o „pesa” de-a lu’ Salam si da-ti drumul la sange … cretinatate ce esti

  4. felicitari pentru articol naspeta, aia este o matracuca

  5. Felicitari pentru acest editorial!Punct pe „I” bine pus!

  6. Ţin să vă felicit pentru tot adevărul pe care l-aţi expus în acest articol. Am rămas surprins să observ că prezentatorul unei emisiuni retarde încearcă (şi chiar îi reuşeşte) să degradeze imaginea unui oraş asaltat de sărăcie şi educaţie.

  7. un imputit la fel ca aia de la antenna de o curata in urechi pe fata lu Anda Calugareanu, niste jeguri. Acces din rect si La maruta, cele mai tampite emisiuni nu m-am uitat mai mult de 1 minut la vreuna in viata mea… Andra facea spume cand una dansa lasciv la Romanii au talent sau cum dreaq se cheama dar lu Mamaruta ii place scandalul…

  8. Iancov Marian

    nu cred asta

  9. Sper ca într-o zi să ai o fată, să o îngrijești, să o crești, să te chinui să devină cineva, iar la un moment dat să vină 7 idioți care să-i distrugă viața ! Și atunci tu să stai 10 ani cu procesul în curs și s-o găsească pe ea vinovată ! Mult succes și baftă ! ✌

  10. Ţin să vă felicit pentru tot adevărul pe care l-aţi expus în acest articol. Am rămas surprins să observ că prezentatorul unei emisiuni retarde încearcă (şi chiar îi reuşeşte) să degradeze imaginea unui oraş si asa asaltat de sărăcie şi educaţie

  11. Bravo! Super articol. Maruta e un jeg.Sper sa fie si el violat intr-o zi si apoi prezentat natiunii…. Mi-e scarba de oameni ca el. Bravo inca o data Alex Sava!

%d blogeri au apreciat: