Home » Social » Incendiu la un depozit de legume-fructe

Incendiu la un depozit de legume-fructe

de Roxana NĂSTASĂ

Marți seara, în Vaslui a izbucnit un incendiu la un depozit de legume fructe. Pompierii au inetrvenit pentru stingerea focului înainte însă ca acesta să distrugă 80 de metri pătrați de panouri, ambalaje din lemn și carton și instalația electrică a depozitului.
„La sosirea pompierilor incendiul se manifesta la un depozit de legume fructe confecționat din panouri tip sandwich cu pericol de propagare la depozitele și autovehiculele aflate în apropiere.
Flăcările au distrus aproximativ 80 m2 de panouri tip sandwich, diverse ambalaje din lemn și carton și instalația electrică a depozitului. Incendiul a izbucnit datorită unui scurtcircuit electric la un conductor electric defect”, a declarat Petru Iftene, purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Vaslui.

de Roxana NĂSTASĂ Marți seara, în Vaslui a izbucnit un incendiu la un depozit de legume fructe. Pompierii au inetrvenit pentru stingerea focului înainte însă ca acesta să distrugă 80 de metri pătrați de panouri, ambalaje din lemn și carton și instalația electrică a depozitului. „La sosirea pompierilor incendiul se manifesta la un depozit de legume fructe confecționat din panouri tip sandwich cu pericol de propagare la depozitele și autovehiculele aflate în apropiere. Flăcările au distrus aproximativ 80 m2 de panouri tip sandwich, diverse ambalaje din lemn și carton și instalația electrică a depozitului. Incendiul a izbucnit datorită unui scurtcircuit…

Review Overview

About Mihai Vasile

x

Check Also

Condamnați la sărăcie. PIB-ul județelui Vaslui este sub jumătatea mediei naționale

Județul Vaslui continuă să înregistreze cele mai slabe performanțe ...

Un tânăr a furat de la vecini bunuri de peste 13.000 de lei

Un tânăr de 19 ani din Tanacu a fost ...

CJ Vaslui continua alocare de fonduri către biserici. Parohiile Târzii, Negrești 3 și Draxeni vor primi 150.000 de lei

de Dănuț CIOBANU  Consiliul Județean Vaslui răspunde unei noi ...