Home » Justitie » Prins la frontieră cu un buletin fals

Prins la frontieră cu un buletin fals

de Roxana NĂSTASĂ Polițiștii de frontieră vasluieni au depistat în Punctul de Trecere a Frontierei Albița, la controlul de frontieră, în bagajul unui tânăr din Republica Moldova, ascunsă într-un buzunar interior al genții, o carte de identitate falsă. Alaltăieri, în jurul orelor 16, la Punctul de Trecere a Frontierei Albița s-a prezentat pentru a ieși din țară, în calitate de pasager într-un microbuz, cetățeanul din Republica Moldova, Vlad S., în vârstă de 27 de ani, care a prezentat la control de frontieră un pașaport moldovenesc. La controlul de frontieră efectuat de echipa comună de control, a fost descoperită în bagajul…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

de Roxana NĂSTASĂ

Polițiștii de frontieră vasluieni au depistat în Punctul de Trecere a Frontierei Albița, la controlul de frontieră, în bagajul unui tânăr din Republica Moldova, ascunsă într-un buzunar interior al genții, o carte de identitate falsă.

Alaltăieri, în jurul orelor 16, la Punctul de Trecere a Frontierei Albița s-a prezentat pentru a ieși din țară, în calitate de pasager într-un microbuz, cetățeanul din Republica Moldova, Vlad S., în vârstă de 27 de ani, care a prezentat la control de frontieră un pașaport moldovenesc.
La controlul de frontieră efectuat de echipa comună de control, a fost descoperită în bagajul personal al lui Vlad S., într-un buzunar interior al genții, o carte de identitate pe numele persoanei în cauză, similară unei cărți de identitate eliberate de autoritățile române, valabilă pe perioada 20.03.2011 – 16.05.2021.
Existând suspiciuni cu privire la autenticitatea documentului în cauză, s-au efectuat verificări suplimentare, ocazie cu care s-a constatat că acesta nu îndeplinește condițiile de formă și fond ale unui document autentic, fiind fals total.
Cu privire la cele constatate, Vlad S. a declarat că a procurat documentul de la o persoană la care lucra în Italia, fiindu-i necesar pentru a putea să-și păstreze locul de muncă, până în momentul în care i se elibera permisul soggiorno de către autoritățile italiene.
Polițiștii de frontieră i-au întocmit lui Vlad S. dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de complicitate la fals material în înscrisuri oficiale.

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: