Home » Social » S-a autoincendiat din dragoste

S-a autoincendiat din dragoste

În noaptea de joi/vineri, locatarii unui bloc din Bârlad, situat pe strada Nicolae Tonitza, au fost martorii unor scene de coșmar: un tânăr s-a stropit cu o substanță inflamabilă și și-a dat foc, arzând ca o torță.

Tragedia s-a petrecut în jurul orei 12 și se pare că totul a pornit de la o poveste de dragoste.

Medicii de pe ambulanța sosita la fața locului au făcut eforturi mari pentru a-l mențíne în viață. Dus la Spitalul municipal de urgență Elena Beldiman, el a fost diagnosticat cu arsuri de gradul III și IV pe 80% din suprafața corpului. În ciuda eforturilor medicilor tânărul a decedat azi dimineață.

Vom reveni cu amănunte.

În noaptea de joi/vineri, locatarii unui bloc din Bârlad, situat pe strada Nicolae Tonitza, au fost martorii unor scene de coșmar: un tânăr s-a stropit cu o substanță inflamabilă și și-a dat foc, arzând ca o torță. Tragedia s-a petrecut în jurul orei 12 și se pare că totul a pornit de la o poveste de dragoste. Medicii de pe ambulanța sosita la fața locului au făcut eforturi mari pentru a-l mențíne în viață. Dus la Spitalul municipal de urgență Elena Beldiman, el a fost diagnosticat cu arsuri de gradul III și IV pe 80% din suprafața corpului. În ciuda…

Review Overview

User Rating: 3.65 ( 1 votes)

About Razvan Calin

%d blogeri au apreciat: