Home » Social » Văleniul, înțesat de polițiști

Văleniul, înțesat de polițiști

de Roxana NĂSTASĂ

Conducerea Inspectoratului de Poliție al Județului (IPJ) Vaslui a decis suplimentarea dispozitivelor în comuna Văleni unde, în ultima perioadă, s-au înregistrat o serie de incidente, legate de cazul celor șapte tineri care au violat o elevă.

Măsurile au fost luate imediat după ce susținătorii violatorilor le-au adresat injurii jurnaliștilor prezenți în Văleni, acuzându-i că “le fac comuna de râs” și chiar amenințându-i.

„Conducerea IPJ Vaslui a dispus suplimentarea dispozitivelor curente care acționează pe raza comunei Văleni, pentru prevenirea faptelor antisociale. Măsurile de ordine sunt asigurate în prezent de polițiști din cadul Secției de Poliție Rurală 2 Vaslui și de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Vaslui”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui, Mihaela Ștraub.

de Roxana NĂSTASĂ Conducerea Inspectoratului de Poliție al Județului (IPJ) Vaslui a decis suplimentarea dispozitivelor în comuna Văleni unde, în ultima perioadă, s-au înregistrat o serie de incidente, legate de cazul celor șapte tineri care au violat o elevă. Măsurile au fost luate imediat după ce susținătorii violatorilor le-au adresat injurii jurnaliștilor prezenți în Văleni, acuzându-i că “le fac comuna de râs” și chiar amenințându-i. „Conducerea IPJ Vaslui a dispus suplimentarea dispozitivelor curente care acționează pe raza comunei Văleni, pentru prevenirea faptelor antisociale. Măsurile de ordine sunt asigurate în prezent de polițiști din cadul Secției de Poliție Rurală 2 Vaslui…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: